Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak szerintem gáz ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem gáz ha egy lány egyszerre több fiúval randizik?

Figyelt kérdés

Volt egy lány aki délelőtt velem találkozot délután meg másik fiúval.

Mi lett volna ha összejöttünk volna, gondolom megcsalt volna.

Még hogy a fiúk a megbízhatatlanok...

2021. nov. 4. 11:23
 1/9 anonim ***** válasza:
41%

Valószínűleg már néhányan áttiportak rajta, és nem hajlandó továbbra is a felmosórongy lenni egy pasi életében.

De ha tudod, hogy másik sráccal találkozott, akkor valószínűleg elmondta. Vagy koslattál utána?

2021. nov. 4. 11:25
 2/9 anonim ***** válasza:
76%
Miért lenne gáz? Nincs pasija, annyi faszival találkozik amennyivel akar
2021. nov. 4. 11:27
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
Ha az egyikük te vagy,akkor számodra gáz. Én is randiztam már több sráccal,ami nem azt jelenti,hogy ágyba is bújtam velük,csak taliztunk. Keressük az igazit,ez ennyi,s nem több.
2021. nov. 4. 11:27
 4/9 anonim ***** válasza:
92%
Mindkét nem csinálja, nem tudom miért kellett az utolsó mondatot leírnod.
2021. nov. 4. 11:36
 5/9 anonim ***** válasza:
89%
Csak a gyerekes érzelmi szinten lévők gondolják hogy első randin "össze lehet jönni". Tudod alapesetben a komoly kapcsolat minimum évekre szól, első randi után meg még alig ismered a másikat. A lány is valószínűleg hasonlóan gondolkodik, ezért talizott mással is. Neked kéne felnőnöd
2021. nov. 4. 11:50
 6/9 anonim ***** válasza:
82%
Egyáltalán nem gáz a randi időszakban. Ha már komolyodik, és kezd testi irányt is venni, érzelmileg is közelebb kerültök, akkor már nem illik mással kavarni. Egy randi után hogy jöttetek volna össze? Ha ma egy ideje randiztok, szexeltetek, együtt vagytok, akkor lehet mondani, hogy össze jöttetek, ez nem az első randin történik. Egyszerű a képlet, unalmas voltál, nem voltál vonzó, lapozott, mással próbálkozik.
2021. nov. 4. 12:09
 7/9 Mathus ***** válasza:
11%

a kérdésre: ilyen nekem is volt, még az egyetem alatt. söröztem random emberekkel, aztán kiderült, hogy az egyik sráccal aznap este ugyanazzal a lánnyal fogunk randizni, csak más-más időpontban. aztán elmentünk együtt, a csaj feje leírhatatlan volt :))))

meg volt olyan, hogy lementünk valahova és a haver barátnője már ott ült az új emberével. a lányok csinálnak ilyeneket szemrebbenés nélkül.

2021. nov. 4. 12:19
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Mégis kinek képzeled magad, hogy azt hiszed hűséggel tartozik neked, mikor alig ismer téged?😂🤣
2021. nov. 4. 12:50
 9/9 anonim ***** válasza:
29%
A gáz az hogy nem tudja diszkréten csinálni. Ha még nem vagytok együtt csinálja, de tartsa ezt meg magának.
2021. nov. 4. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!