Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más lány is kér ilyet a barátjától? Szerinte ez csak poén és nem összehasonlítható azzal amit én akarok. Miért?
Felhozta, hogy egyszer kisminkelne és beöltöztetne lánynak, mert szerinte nagyon mókás lenne és megnézne úgy, mert csinos pofim van.
Mondtam neki, hogy ki van zárva, mert én ezt nem szeretném.
Hétvégén ittunk és miután hazajöttünk újra ezzel jött elő, hogy milyen poénos volna, engedjem már meg neki. Erre mondtam neki, hogy én sem szekállak az anál miatt, elfogadom, hogy a nem az nem, te is fogadd el ezt. Erre azt mondta, hogy az egy teljesen más dolog, mert az neki fájna de ez viszont nekem nem és talán én is élvezném, csak egyszer próbáljuk ki a kedvvért. Erre meg azt feleltem, hogy ennyi erővel kb ugyanezt az análról is elmondhatjuk de én mégsem erőltettem miután nemet mondtál. Folytatta, de nem akartam veszekedni.
Tudom, hogy nem fájna nekem meg semmi, de egyszerűen nem akarom ezt. És akkor még ő sértődik meg.
Hát ez igen kényes kérdés. Ha azt mondaná, hogy öltözzek be superman-nek vagy bármi egyék maszkulin figurának, rögtön belemennék, na de nőnek?
Na jó, ha ő meg beöltözne cicalányak, akkor talán.
Az anál nagyon más és elég gáz vagy, hogy azt állítod elfogadtad, hgy nem, de mégis ezzel érvelsz (azaz még mindig akarod).
Mit agonizálsz annyit.Túl sokat agyalás barátom.,ahelyett,hogy átlépnél ezen az ovis durcás stiluson.Azt hiszed attol kevésbé leszel férfi,mert teljesítettél egy egyszerű,megoldható kérést,vágyat?Ez egy játék!!
Öltözz be,vegyél fel szoknyát,smikeljen ki,aztán verd be neki a popsijába.(csak szép lassan.Elötte hordjon egy kis-közép nagyságú popsiplugot egy-két oráig,amit te járatsz be neki sminkelés közben.
Mindketten ki lesztek elégülve.Jobb mindkettő,minnd egyik se,
Meg van oldva a dillema.
49f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!