Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy lány létemre puncit akarok nyalni?
Én fordítva vagyok, illetve oda-vissza érdekelne. A legtöbb nőt ez izgatja, még ha csak fantázia szintjén is, nincs semmi gond veled.
Ha van rá lehetőséged és bátorságod, akkor próbáld ki.
Kinyalhatod a lukamat, majd elképzeled, hogy punci.
F
"Annak ellenére, hogy hetero lány vagyok"
uhh van egy jó hírem: nem vagy hetero!!:)
Valszeg biszex vagy, és nincs ezzel semmi baj... A biszexség nem csak azt jelenti, hogy mindkét nemmel el tudsz képzelni párkapcsolatot, majd esküvőt, kutyát meg gyereket, hanem az is biszex kategória, ha csak felizgulsz a saját nemedre, de párkapcsolatot ellenkező neművel akarsz csak.
hahaha en is igy voltam nagyon kiakartam probalni... az exem allandoan odavolt a puncimert es tudni akartam, hogy milyen , azt is tudni akartam, h mas puncik milyenek...
nyilvan megkostoltam magam, de megakartam kostolni masik puncit is, hogy milyen az ize...
hat az enyem jobb... melesleg sose tudtam a masik lanyt kielegiteni a nyelvemmel eleg sokszor voltunk egyutt, sztem nem volt odaig ertem ... meg se probalta elvezni ... nem hiszem, h rosszul csinaltam volna, foleg, h egszer teljesen bevoltam allva es teljes odaadassal csinlatam, vagy feloran at ... es nem ment el ... ez ugy letori az embert, nem tudok kielegiteni egy not, no letemre :/ sztem csak a baratja miatt csinalta, mivel legtobbszor 3as volt ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!