Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondta egy lány, hogy nem élvezte velem a szexet, mert szerinte kicsi a péniszem. Szerintetek is kicsi?
Neki sem volt tökéletes teste pedig, de én nem mondtam rá bántót, mert erről senki sem tehet hogy milyen teste van...
Ha nagyon merev akkor 15 cm a hosszúsága, és a szépessége pedig 4.5 cm.
Szerintetek?
Elméletileg nem kicsi, gyakorlatban viszont messze nem elég egy olyan lánynak (felesleges hogy ámítsalak mert ilyen sajnos van), aki tartósan +17/5-ös méretű pasikkal volt számos kapcsolatban. És még az a méret sem kimondottan ritka, hiszen 10-ből 2 pasinak simán van 17-19 körüli 4,8-5 cm vastag pénisze. Én eddig kb 15 pasival feküdtem le és közülük legalább 4-nek minimum ekkora nagy volt. Élvezni természetesen élveztem, de nem ez volt a legfőbb szempont egy-egy kapcsolatban (max csak egyéjszakás kaland során volt fontos). De ez nem okozhat problémát, inkább próbálj összejönni egy nagyon szűk lánnyal és őt nem fogja érdekelni. Ilyen is van még ha nem is olyan gyakori. Nem minden nő ugyanolyan anatómiailag. Tudom ez a kísérletezés nem mindig jön össze, de próbálkozni kell még ha az önbecsülésed csordul is ezáltal (aminek amúgy nem szabadna megtörténnie). Ne add fel!
26/N
Pedig a szélessége (amúgy a hosszúsága is) bőven elég ahhoz, hogy élvezetes legyen. Szerintem inkább a mozgással/ritmussal volt gond, nem volt meg az összhang köztetek. És mivel ezt nem merte kimondani, könnyebb volt rossz megjegyzést tennie rád.
N/20
Inkább idétlen voltál és azért nem jó neki.
Nem tudod jól használni, nem tudod kielégíteni a csajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!