Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány/nő akinek az exének farka kicsi volt?
Figyelt kérdés
Vagyis pontosabban nem csak úgy hogy érzetre hogy nem érzett belőle semmit hanem aki úgy is gondolta még ha élvezte is vele a szexet,meg jó volt csak nem akarta elmondani neki vagy úgy soha nem jött szóba?2018. jún. 20. 18:53
1/9 anonim válasza:
Minden nő minden exének az... XD
2/9 A kérdező kommentje:
De nem úgy gondoltam hogy haragból gondolja annak... :)
2018. jún. 20. 18:54
3/9 anonim válasza:
Igen volt egy 16/4 es exem. Nem bántottam meg vele mert nem hoztam fel a szakításnál. Pedig ez volt az egyik nyomós érv.
5/9 anonim válasza:
Szerinted miért lettek exek a kisfarkúak :) A valóságban a nagy részük megszabadul az ilyen sérült rossz genetikája férfiatlan selejtektől, kis kivétel akad az ilyenek mellett marad pl pénz miatt, de a félrekúrás az garantált!
6/9 anonim válasza:
nekem még a mostani is az, mikropénisz fétisem van
7/9 anonim válasza:
Az én exemnek nagy volt, pont ezért alig feküdtem le vele, annyira fájt. És annyira sötét volt, hogy még örült is neki, amikor elmondtam, hogy többek közt ezért utáltam vele a szexet.
8/9 anonim válasza:
nem ex, de eddig 2 ferfival volt dolgom akinek nagyon kicsi (es vekony) farka volt.. kb 10 centis farkuk van.. nem vagyok nagyra vagyo de alig ereztem valamit. az elso kiverte a talpamra, a masodik meg masnap felajanlotta, hogy o nem akar komoly kapcsolatot, de szexelni barmikor felmehetek hozza 😂😂😂 azota se beszeltunk
9/9 anonim válasza:
Hàt hogy is fogalmazzak hogy kevébé legyen sértő ? Én nem egy pasit dobtam az miatt mert kicsi volt a farkuk ! 17 cm alattiak voltak .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!