Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lány azt mondta, hogy csak akkor írjak neki, ha már tudom mikor hívom el legközelebb. Nem túl követelőző ez?
Figyelt kérdés
Szeptemberben kezdtünk el randizgatni. Eddig négyszer voltunk csak, mert az utóbbi időkben a munka nagyon lefoglalt és két hétig beteg is voltam, dolgozni sem tudtam bejárni. Lassan egy hónapja nem találkoztunk, de minden nap beszélgettünk, és most hirtelen a lány előállt ezzel a kéréssel. Azt mondja ne húzzuk egymás idejét és ne hitegessem. Jogos ez most így tőle?2021. nov. 2. 18:59
21/26 anonim 

válasza:

Tudod, nem ő a követelőző, viszont te egy önző gyökérként viselkedsz... és ezzel mindent elmondtam.
Az a baj a hozzád hasonló mentalitású emberekkel, hogy a nőt arra tartják, hogy két hetente egyszer eltöltsenek vele öt-hat órát, aztán helló. Lekezelőek vagytok és tüskések, távolságtartóak és flegmák. Aztán csodálkoztok, ha a nő megunja és talál valakit, akit érdekel is...
22/26 anonim 

válasza:

Ebből te mi szart akarsz kihozni?
Munka mindig lesz, kéthetente egy-két dugás még elég silány teljesítmény.
Egészséges nőnek ez viccnek is gyenge.
23/26 A kérdező kommentje:
Nem feküdtünk még le... Nem tudom honnan veszed
2021. nov. 3. 08:58
24/26 anonim 

válasza:

Akkor meg komolyan mit akarsz tőle ? Rég rád unt már . Elege lett belőled . Szerintem közben már mást keres .:D
25/26 anonim 

válasza:

#23, akkor meg főleg mit akarsz?
Egy alibi kapcsolatot a Béla mellé?
26/26 anonim 

válasza:

Milyen birkatürelmű nők vannak, akik egy ilyen pasiba mint a kérdező hónapokig öntik az energiát xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!