Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lány azt mondta, hogy csak akkor írjak neki, ha már tudom mikor hívom el legközelebb. Nem túl követelőző ez?
Figyelt kérdés
Szeptemberben kezdtünk el randizgatni. Eddig négyszer voltunk csak, mert az utóbbi időkben a munka nagyon lefoglalt és két hétig beteg is voltam, dolgozni sem tudtam bejárni. Lassan egy hónapja nem találkoztunk, de minden nap beszélgettünk, és most hirtelen a lány előállt ezzel a kéréssel. Azt mondja ne húzzuk egymás idejét és ne hitegessem. Jogos ez most így tőle?2021. nov. 2. 18:59
11/26 A kérdező kommentje:
Szerintem meg követelozo... Minden nap beszélgettunk ezalatt az ido alatt
2021. nov. 2. 19:19
12/26 anonim 

válasza:

Egyáltalán nem követelöző, az az lenne, ha kijelentené, hogy X ideig mindenképpen találkoznotok kell. Jogos a kérése.
13/26 anonim 

válasza:

Értsd meg, hogy aktív ismerkedés alatt nincs olyan hogy egy hónapig csak chat van (és mondjuk nincs külföldön egyik fél sem). Ez annyira alapvető.
Amúgy ha te már eldöntötted, hogy szerinted követelőző, akkor mi értelme a kérdésnek és az ő idejét miért rabolod még?
14/26 anonim 

válasza:

Mit akarsz te ettől a lánytól? Világosan látszik, hogy max unaloműzésre jó, érdemi dolgokat nem akarsz tőle és még te vagy megsértődve. Nem bírom a fajtádat.
15/26 anonim 

válasza:

Ne haragudj, de akinek a munka mellett nincs ideje randizni, az mi a fenének akar komoly kapcsolatot? :D
Később család mellett mi lesz? Gyerek, idős szülők , kis kutya ,stb. Azt az élethelyzetet hogyan fogod túlélni ?
A csaj helyében már rég mást kerestem volna helyetted. Te csak fél vállról veszed ezt, nyilván a lánynak is van melletted élete. De röhej az, hogy ilyen kifogással jössz .
16/26 anonim 

válasza:

Rosszul közelíted meg a kérdést. A "Kinek van igaza?" meg a "Jogos-e, hogy így viselkedik?" jellegű kérdések sehova nem vezetnek egy párkapcsolatban. A másik ember olyan, amilyen, s te is olyan vagy, amilyen vagy. Hacsak nem valamilyen etikai kérdésről van szó, akkor nincs univerzális etalon, amihez képest valaki viselkedése elítélhető. Ne ezen töprengj tehát, hanem pragmatikusan azon, hogyan kívánsz-e hozzá alkalmazkodni, vagy sem. A lány azt fejezte ki, hogy neki egy távkapcsolat nem felel meg, hogy valódi találkozásokat szeretne. (Hogy őszinte legyek, szerintem kifejezetten szerencsés vagy, hogy a lány világosan megmondja neked az elvárásait. Nem minden nő ilyen, hidd el.) Döntsd el, hogy megteszed-e neki azt, amit kér, vagy sem. Ha igen, tégy eleget a kérésének, ha nem, akkor szakíts vele. Ez az egyetlen korrekt kezelése a helyzetnek. A címkézés, hogy ilyen meg olyan a barátnőm, az égvilágon sehova nem vezet, csak magadat hergeled vele.
17/26 anonim válasza:
Még kedves is volt a megfogalmazással. Amúgy meg ha ismerkedni nincs időd, akkor hogy lenne időd egy párkapcsolatra? Azt sokkal több fenntartani.
18/26 anonim 

válasza:

csak azért mond ilyent, mert te bőven ennek a lánynak a szintje felett lehetsz.. A helyedben éreztetném is vele a különbségeket, miszerint az kiváltság ha te leálnál vele .
19/26 anonim 

válasza:

ha úgy érzed, követelőző, akkor írd meg neki, és felejtsd el.
20/26 anonim 

válasza:

Ha nincs időd ismerkedni, találkozni, hogyan lenne időd fenntartani egy komoly kapcsolatot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!