Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hány szál virágot adjak neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány szál virágot adjak neki?

Figyelt kérdés
Holnap találkozok barátnőmmel, akivel már régóta nem láttuk egymást egy utazás miatt. Elviszem vacsorázni, de arra gondoltam, hogy vinnék neki egy vagy három szál rózsát. Szerintetek melyik a jobb ötlet? A három már csokorszerű lenne, ami szerintem kevésbé romantikus mint egyetlen szál. De egy szál csak úgy magában nem tűnik megúszósnak?
2021. nov. 1. 20:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem megúszós! A kevesebb, néha több! Szerintem az egy szál az igazi. Főleg randin elég az egy gesztusnak.
2021. nov. 1. 20:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Egy szál romantikusabb. A három tűnne megúszósnak, mert ha már csokor, a több legyen! De az egy szál az tökéletes!
2021. nov. 1. 20:30
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom az előttem szólokhoz! Egy szál rózsa nagyon romantikus. Ha nem butus, akkor tudja miért vitted neki! Remélem, az étterem méltó a rózsához!
2021. nov. 1. 20:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy szál jobb lesz és teljesen jó, nem tűnik megúszósnak. Én nagyon örülnék neki.
2021. nov. 1. 21:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
1 szál ròzsa 😊
2021. nov. 1. 22:08
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképp az egy szált javaslom. Egyrészt randira mentek, ez így szokás. Romantikus gesztus, ugyanakkor nem olyan nehéz a randin órákon át cipelni.

Másrészt a 3 szál értelmezhetetlen, mert a csokor legalább 5, de inkább 7-9 szál szokott lenni minimum... de nem ritka a 10-nél több akár 20 szálas csokor. A 3 szál nagyon csóró benyomást kelt :) Szóval 3 szál rózsát ne vigyél neki soha, inkább többet, vagy semmit. Remélem tudtam segíteni.

2021. nov. 2. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!