Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ilyen unalmas a felnőtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen unalmas a felnőtt randizás?

Figyelt kérdés

Hol marad az a forró kása kerülgetés, mint tinédzser korunkban, a heteken-hónapokon át tartó csetelés, amikor igazából mind a ketten tudtuk merre tartunk, de mint egy filmben ahogy felvezetik a cselekményt, és a végén jön a nagy bonyodalom, úgy lett a végén már barát-és barátnő, hogy igazából sosem találkoztunk de már mindent tudtunk egymásról, és az első találkozó igazából már nem is randi volt hanem párkapcsolati összejövetel? Ehh...

Mindenki rohan, senkinek sincs ideje semmire, és joggal panaszkodok szerintem mert már én is 28 vagyok, de a "mi időnkben" bőven az msn korszak ment már. Néha felmegyek tinderre,badoora hogy tájékozódjak milyen is a felnőtt élet, mert már kb 18 éves korom óta nem vagyok vevő a társaságra, úgy értve barátra vagy ilyesmire, szóval nem tudom hogy mennek a dolgok, de azt látom hogy úgy randiznak az emberek, mint amikor cipőt próbálsz, felhúzod, nem jó, keresel egy másikat, és addig próbálgatod amíg nem találsz egy megfelelőt.

Nem akarnak chatelni, rögtön találkozni akarnak, mert hogy a chat végén lehet nem lesz semmi, és elpocsékolt idő. Biztos én vagyok varázsló, de kb 2 mondat után mindent letudok szűrni a másikról, és fullra lehet tudni lesz-e folytatása. Ha átmegy az első mondatos teszteken, jönnek a személyesebb dolgok, és ha azokon sem akad fent akkor simán jöhet a fentebb említett "ismerkedés".

Szóval most már csak ez vár rám, vagy léteznek még hasonló emberek akik így gondolják? :D Én is melózok, nem is keveset, de egy átkozott üzenetre fél óránként minimum simán van időm teljesen mind1 mit csinálok... Akinek erre nincs ideje, az amúgy is mit keres ilyen oldalakon?

2021. nov. 1. 00:02
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%
Évekig voltam fenn, onnan tudom, hogy nem igaz.
2021. nov. 1. 10:00
 22/38 anonim ***** válasza:
100%

14: mondjuk mi sem azt irtuk, hogy egy 10 soros szia-mizu-tali? kaliberu beszelgetes utan rohanunk is randizni mindenkivel. azert van atmenet.

szerintem az optimalis az olyan egy het beszelgetes kb. ha minden nap beszeltek, akkor azert nagyjabol le tudod szurni a masikrol, hogy szimpatikus-e, ugyanazt keresitek-e stb. en ennel tovabb nem szeretem

huzni a talalkozast, hacsak nincs valami kulonos oka (nagy tavolsag, betegseg stb).

szoval nem, nem fogok 3 mondat utan talizni senkivel, de nem is fogom hetekig teszetelgetni, hogy juj vajon komolyan gondolja-e, aztan meg eloben kiderul, hogy tokre nem is passzolunk. inkabb ez az idopazarlas szerintem.

2021. nov. 1. 10:09
 23/38 A kérdező kommentje:
#21 attól függ ki a célközönséged, ha azok az instagramhuszár plázaszökevények, azoknak tényleg nem nagyon szokott lenni, de én azokat általában élből X-elem, a kicsit is normálisabb és földhözragadtabb nők meg már igenis eléggé gyerekesek, már úgy értve hogy van gyerekük :D
2021. nov. 1. 10:21
 24/38 anonim ***** válasza:
96%
Tinikorban szerintem azért kerülgeti az ember a forró kását hetekig, hónapokig, mert még nem sok tapasztalata van párkapcsolatok terén, emiatt beszari, se önmagával, se a másikkal nem tud őszinte lenni, csak tapogatózik, aztán reméli, hogy majd valami jó sül ki a végén a dologból. Felnőtt korra a legtöbb ember azért már átesik egy néhány párkapcsolaton és le tudja szűrni belőle, hogy ő maga milyen ember, illetve a másiktól mit várna el egy párkapcsolatban. Így aztán rögtön az első naptól nyílt kártyákkal lehet játszani, meg lehet mondani a másiknak, hogy én ilyen vagyok és nekem ezek az elvárásaim, és ha összeillünk, akkor tök jó, ha nem, akkor meg ne fecséreljük egymás idejét és keressünk mindketten mást. Ha pontosan tudod, hogy mit akarsz, és ezt félelmek nélkül kommunikálni is tudod a másik felé, akkor nincs szükség hetekre, hónapokra, hogy ezt tudasd a másikkal meg hogy belőle is kihúzd harapófogóval, hogy ő mit szeretne.
2021. nov. 1. 10:40
 25/38 A kérdező kommentje:
felvetődött egy másik kérdés bennem: milyen párkapcsolat egy felnőtt párkapcsolat? Az a hagyományos értelemben vett párkapcsolat, amikor összeköltöztök, lassan gyerek, meg hogy igazából csak elmentek reggel munkába és délután-este amikor hazajöttök egy házban vagytok és ennyi? Vagy létezik itt is az a tinédzser stílusú párkapcsolat, amikor ugyan együtt jártok, de külön laktok, nem vagytok együtt minden nap, de mégis ha együtt vagytok akkor az mindig valami tartalmas és különleges alkalom? Én azt látom hogy a nők siettetik mindig a dolgot, és nagyon az előbb említett dologra hajtanak, míg én inkább az utóbbit preferálom. Amit itt sokan időhúzásnak neveznek, én inkább harmonikus életnek hívnám, nem kell feladnom a régi életem de mégis egy új dologgal tudnám társítani.
2021. nov. 1. 10:52
 26/38 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha van gyerek, akkor szerintem természetes, hogy összeköltözik a pár, mivel a gyereknek napi szinten szüksége van arra, hogy az anyját és apját is lássa. Ha nincs gyerek és nem is lesz, akkor pedig anyagi szempontból éri meg összeköltözni. Főleg itt Magyarországon, ahol egy átlagos fizetésből senki nem tudna egyedül fenntartani egy albérletet vagy fizetni egy lakáshitelt. Csak a kifejezetten magas fizetéssel rendelkezők tehetik meg, hogy egyedül lakjanak felnőtt korukban.
2021. nov. 1. 11:11
 27/38 anonim ***** válasza:
100%

Mi hamar osszekoltoztunk, nem anyagi szempontbol, csak sokat akartunk egyutt lenni es igy volt a legegyszerubb, a parom Budapest masik vegen lakott, en a belvarosban. Ettol fuggetlenul folyamatosan maszkaltunk mindenhova randizni, nem csak annyi volt, hogy hazamentunk munka utan aztan otthon voltunk.

De ez ket kulon dolog amugy. A honapokig chatelgetes nyomorek dolog. Randizni, talalkozgatni es nem azonnal osszekoltozni meg normalis, ezt lehet csinalni sokaig. (Maximum akkor nem csinalnam, ha mindenki szulokkel, lakotarsakkal lakna, mert azert felnottkent hagy ne ugy szexeljek mar, hogy ott vannak masok is. Ilyen esetben surgetnem a kozos albit.)

2021. nov. 1. 11:20
 28/38 anonim ***** válasza:
82%
Attól, hogy van időm, nem akarom egy idegenre pazarolni, akivel hónapok elteltével is ugyanott tartunk. Szűz vagy vagy mi a bajod, hogy ilyen hülyeségekre vágysz?
2021. nov. 1. 13:16
 29/38 A kérdező kommentje:
milyen hülyeség? Nekem ez sokkal izgalmasabb. Tudunk zenét mutatni egymásnak, és ezer más dolgot is lehet csinálni közben... De milyen már ez, hogy X hónapja ott van a társkeresőn, és elvileg találkozgat mindenféle faszival, de mégsem tud egyel se kezdeni semmit. Az ilyen finnyás maguk az ember tragédiái... míg amint mondtam neten nekem elég 2 mondat hogy tudjam van-e jövője a dolognak, vagy nincs. Ha nincs, letiltom vagy törlöm, és jön a következő, és nem kell ehhez órákat pazarolni élőben csacsogással, költekezéssel pl étterem vagy ilyesmi. Szóval az én módszerem a legjobb, ha ennyire rá vagytok izgulva az időpazarlásra...
2021. nov. 1. 13:38
 30/38 anonim ***** válasza:
87%

Tuti valami tini a kérdező, vagy olyan, aki fél találkozni, mert szégyelli az életét. Tuti, nem keresel jól, mert az, hogy az éttermes randi költekezés, a csórók szólama.

Amit itt leírtál, tinikènt kinőhető, felnőttkènt pedig már stílustalan.

Normális nőt ilyenre nem találsz.

2021. nov. 1. 13:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!