Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Randiznál egy unalmas lánnyal?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznál egy unalmas lánnyal?

Figyelt kérdés

Beszélgetek egy lánnyal 2 napja és nem tudom, hogy folytatnom kéne-e.

Visszahúzodó, alig vannak barátai.

Soha se próbál vicces lenne, nem mesél érdekes sztorikat.

Nincs zenei ízlése, se igazi hobbija. A haverjaimhoz képest eléggé "üres".

DE! Nagy hűséges. Második randi előtt feltartottak és fél órát várt rám a megbeszélt helyen, nem ment haza a késésem miatt és egy szót nem szólt erről.

Nagyon jól néz ki szerintem, az alakja is irigyelni való.

Nagyon aranyos, kedves és jó hallgatóság.

Randiznátok vele?

2020. nov. 5. 21:02
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ez nehéz. Lehet lassan nyílik meg, idő kell neki míg felszabadul és nem lesz olyan veszélyezett. Talán találkozz vele még párszor. Amúgy elhiszem, hogy nehéz lehet, ha neked kell a beszélgetést fenntartanod állandóan.
2020. nov. 5. 21:11
 2/10 anonim ***** válasza:
51%
Nem. Nekem szükségem van arra hogy tudja egy jót beszélgetni a párommal, úgy hogy nem csak én beszélek és hogy legyen véleménye a dolgokról.
2020. nov. 5. 21:12
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is félénkebb vagyok. Ha velem lenne vki 2 napja az nem lenne elég idő hogy feloldódjak. Ezzel azt értem lehet idő kell neki. Zenei ízlés alatt azt érted hogy nincs egy fő műfaj amit szeret? Ha igen, az nem gond, nekem sincs. Biztos szokott zenét hallgatni, ha mégsem akkor ajánlhatsz neki párat.

Igazi hobbi...ami nem a zenehallgatás, gamelés, olvasás és többi?

( Ezeket is lehet hobbiként definiálni)

Amiket írtál nekem nem dög unalmas. Esélyt mindenképp adnod kéne, hiszen csak 2 nap.

Randiznék vele.

2020. nov. 5. 21:16
 4/10 anonim ***** válasza:
43%

Ehhez az esethez számít a külső is.

Ha ilyen, és cuki aranyos lány akkor mindenképpen kellene! De ha nem valami szép és ilyen akkor nem kellene.. De mindenkinek más számít cuki aranyosnak.

2020. nov. 5. 21:48
 5/10 anonim ***** válasza:
6%
Hol találtál te ilyen lányt? :O
2020. nov. 5. 21:50
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Simán, én is hasonlóan unalmas vagyok, mint a kérdésben említett lány.

Legalább nem feszengene egyikünk sem az unalmas életvitelünk, ürességünk miatt.

20F

2020. nov. 5. 22:40
 7/10 anonim ***** válasza:
Ez kétes helyzet. Megpróbálnám vele, megnézném, mit érzek, hogy játszódik le az egész.
2020. nov. 6. 01:35
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is hasonló vagyok, mint a fent említett lány.

Nehezen nyílok meg mások előtt, és visszafogottan viselkedek idegenekkel. Kell idő, míg feloldódjak valaki társaságában (és valszeg a fent említett lánnyal is így van ez).

Szerintem várj egy kicsit, ha tetszik a lány, légy türelmes :)

2020. nov. 6. 09:33
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én adnék egy esélyt, mert ez a hűség értékes tulajdonság és nem szabad eldobni. Lehet később nyílik meg. Amúgy kérdezz róla olyat amire tud válaszolni: Mik a terveid a jövőre nézve? Mivel ütöd el az időd? Milyen vicces/ciki/izgalmas töeténeteid vannak? Vagy hozd fel neki az ötletety hogy elkezdtek valamit együtt csinálni. Mondjuk közösen egy sorozatot nézni.
2020. nov. 6. 13:53
 10/10 anonim válasza:
100%

Adj neki időt

Hidd el, megéri. Zárkózott típusú, valszeg nem hiszi el magáról, hogy képes lenne megnevettetni téged. Ha adsz neki időt és te is hűségesen vársz rá egy kicsit, akkor ki fog bújni a valódi énje és fasza lesz minden.

2020. nov. 6. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!