Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti randiznátok ilyen lánnyal? (többi lent)
Szóval nem is éppen randira gondolok csak,hogy bejön-e a többségnek az ilyen fajta lány. Persze tudom kinek-mi,de azért kíváncsi vagyok.
Kezdem a külsővel,mostanság az a fontosabb bár ezzel nem értek egyett...
Közepesen hosszú barna haj,kékes zöld szem (nagyjából) mindenki szerint szép arc,kis orr (nem durván),szeplők illetve egyszer 2. lettem egy szépségversenyen...
Közepes mellek formás fenék és 160cm felett egy kicsivel a magasság.
A stílus színes,elegáns pl: garbós pulcsi,szűk farmer,blézer és egyedi mivel sok gyűrűt és kiegészítőt használok.Uu és jó illatú parfümöm van haha.Kicsit indie stílusom van ha tudjátok mi az bár miért ne tudnátok.
Térjünk a belsőre,ezt nyilván így nem lehet megállapítani de azért leírom.
Van önbizalmam szóval nem mondogatom minden percbe,hogy ilyen csúnya vagyok meg olyan,de azért jól esik nagyon ha támogatnak.
Vannak céljaim,jól tanulok,céltudatos vagyok de nem stréber.
Sokat hülyéskedek szeretek barátokkal vagy akár új emberekkel lógni.
Tudok lelkizni és segítőkész vagyok.
Persze nyilván egyáltalán nem vagyok tökéletes,tudok tök gázul viselkedni meg beszólogatni néha stb,nehogy valakinek az jöjjön le,hogy próbálom beállítani a tökéletességet.
Kinek mi a véleménye erről fiúk?
Lányok ha valaki olvassa ezt,ti mit gondoltok az ilyen lányokról?
Nos, így a leírtak alapján szimpatikusnak tűnsz. :)
Ha lehetőségem adódna, valószínűleg örülnék, ha randizhatnék veled.
18/F
A kor csak egy szám, de itt lényeges lenne mert elképzelésem sincs így hogy nagyjából milyen arcot kapcsoljak fejben a leírtakhoz. Az arc pedig (számomra leglábbis) egy nagyon meghatározó tényező, külső szempontjából. Az indie stílusról nem vágom, hogy milyen.
Belső: az nagyon jó, hogy van önbizalmad. Viszont már csak a fogalmazásodból is lejön, hogy kicsit hiperaktív vagy :D
A randi pedig ismerkedés csak, szóval szerintem kevesen mondanának nemet, az én érdeklődésemet is felkeltette.
16F
Hát az biztos,hogy nem vagyok karótnyelt de azért túl hiperaktív sem,16 év alatt pár évvel a pár alatt 2-őt értek.
Umm hát az indie különc vagy egyéniseget jelent és ez igazából annyit takar,hogy nem mindennapi.
Én szerintem nem.
Elhiszem hogy szép vagy, de nekem az nem sokat jelent. Az öltözködési stílusod sem annyira a világom.
Belsőre meg nem kelted fel a figyelmem. 2 dolgot ha írtál volna ami számomra a legfontosabb, már más lenne a helyzet
4-es ha arra (is) gondolsz,hogy mit várok a másik féltől akkor,ez esetben fontosabb a belső számomra illetve senkit nem itélek el,és nem vagyok hisztis sem,inkább türelmes.
Ha nem erre gondolsz akkor nem tudom,de legalább kiegészítettem a kérdést a többiek számára. 😊
Igen, randiznék.
Az hogy nem ítélsz el senkit nálam nagy pont.
Nem hisztizel, türelmes vagy, lehet veled lelkizni, segítőkész vagy.
Nálam abszolút nyerő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!