Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Randiznál határon túli lányal ?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznál határon túli lányal ?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk nem lakik messze a határtól , kb 1 óra kocsival ? Mert nagyon sok határon túli magyar van és végülis vannak akik 5-6 vagy még több órára laknak egymástól , de a szerelemnek nem kéne hogy a távolság szabjon határt . Tehát ha pl megtetszik egy szerbia lány vagy egy szlovákiai megtennéd ezt az utat ?

2020. aug. 2. 03:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
70%
Nem, mellőzöm a távkapcsolatokat az életemből, csak szenvedés az egész. Hiába nem nagy a táv, ha rossz az időbeosztásotok, ugyanúgy ritkán tudtok csak összefutni, addig meg kavarog benned a hiányérzet és a többi negatív dolog, amiknek nem kellene ott lenni, ha nem lenne a táv. Előbb-utóbb meg ebbe úgyis belefárad valamelyik fél.
2020. aug. 2. 06:32
 2/15 anonim ***** válasza:
80%
Persze. A szerelem nem ismer határokat, hogy közhelyes legyek. Haverom felesége is ukrajnai, oda jártak bevásárolni az árak miatt, úgy ismerkedtek meg.
2020. aug. 2. 07:12
 3/15 anonim ***** válasza:
71%
Persze, de nem én mentem hozzá. Majdnem két évig nálam lakott.
2020. aug. 2. 07:49
 4/15 anonim ***** válasza:
0%
Igen, mert ők nagyon naivak, befolyásolhatóak, és alig várják hogy Magyarországra költözhessenek, szóval még odaadóak is 😀
2020. aug. 2. 08:08
 5/15 anonim ***** válasza:
88%
4- es , az Ausztriai is határon túli. Biztos ő is alig várja hogy ide költözzön. 😂😂
2020. aug. 2. 08:22
 6/15 anonim ***** válasza:
25%
Nem nagyon, túl hozzászokott az idegen élethez.
2020. aug. 2. 08:27
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem utaznék 5-6 órát. Felnőttkorban, ha van lehetőség egy városba költözni, akkor oké.
2020. aug. 2. 09:57
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ha hajlandó a lány találkozni is. Szeretek utazni, nekem ez nem gond, de néha ő is jöhetne.
2020. aug. 2. 10:55
 9/15 anonim ***** válasza:
90%
Belföldön is létezik távolság, egy határ nem több, a lényeg a szerelem. :)
2020. aug. 2. 13:12
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Én elég fiatal vagyok, így én nagyon meggondolnám, hogy belevágjak-e. (Nincs autóm)

De a mai világban egyenlőre a határ nem több egy piros lámpánál az eun belül.

Én azt a nézetet vallom, hogy a külsőbe nem szeretek bele. Vannak szép lányok ott is, és itt is. Tényleg nemes gondololat, hogy a szerelemnek nincsenek határai, de egy távkapcsolat nagyon nehéz. Ha mondjuk meg is ismertem a lányt, vagy mondjuk a párom kimenne, akkor természetesen vállalnám, de így ismeretlenül nem.

2020. aug. 2. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!