Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen unalmas a felnőtt randizás?
Hol marad az a forró kása kerülgetés, mint tinédzser korunkban, a heteken-hónapokon át tartó csetelés, amikor igazából mind a ketten tudtuk merre tartunk, de mint egy filmben ahogy felvezetik a cselekményt, és a végén jön a nagy bonyodalom, úgy lett a végén már barát-és barátnő, hogy igazából sosem találkoztunk de már mindent tudtunk egymásról, és az első találkozó igazából már nem is randi volt hanem párkapcsolati összejövetel? Ehh...
Mindenki rohan, senkinek sincs ideje semmire, és joggal panaszkodok szerintem mert már én is 28 vagyok, de a "mi időnkben" bőven az msn korszak ment már. Néha felmegyek tinderre,badoora hogy tájékozódjak milyen is a felnőtt élet, mert már kb 18 éves korom óta nem vagyok vevő a társaságra, úgy értve barátra vagy ilyesmire, szóval nem tudom hogy mennek a dolgok, de azt látom hogy úgy randiznak az emberek, mint amikor cipőt próbálsz, felhúzod, nem jó, keresel egy másikat, és addig próbálgatod amíg nem találsz egy megfelelőt.
Nem akarnak chatelni, rögtön találkozni akarnak, mert hogy a chat végén lehet nem lesz semmi, és elpocsékolt idő. Biztos én vagyok varázsló, de kb 2 mondat után mindent letudok szűrni a másikról, és fullra lehet tudni lesz-e folytatása. Ha átmegy az első mondatos teszteken, jönnek a személyesebb dolgok, és ha azokon sem akad fent akkor simán jöhet a fentebb említett "ismerkedés".
Szóval most már csak ez vár rám, vagy léteznek még hasonló emberek akik így gondolják? :D Én is melózok, nem is keveset, de egy átkozott üzenetre fél óránként minimum simán van időm teljesen mind1 mit csinálok... Akinek erre nincs ideje, az amúgy is mit keres ilyen oldalakon?

8: nem ertem, hogy jon ide a fizetes meg a szabadido. en is jol keresek es van viszonylag sok szabadidom, eees?! ennek semmi koze ahhoz, ki mennyire akar ‘felnottkent’ viselkedni. ettol meg nem szeretnem feleslegesen olyan emberekre pazarolni honapokig az idomet es energiamat, akikrol aztan kiderul eloben, hogy valami megsem ok.
mellesleg ez a csetelgetes is csak tipikusan a 2000-es evek tinijeire jellemzo, elotte ilyesmi nem volt.
azt meg szinten mem ertem, mi az, hogy ‘lattal hasonlo embereket tinderen’?! renezesre latod, h ki hajlando honapokig csetelegetni?

47 vagyok es ha ugy van netekig csetelek mielott talizom.
Aki azonnal akar mindent az felejtos. Mert nem szandekozok idot forditani egy olyan emberre akit nem ismerek.
Nekem kell az h megismerjem valamelyest a masikat mielott azt erzem h szetetnek vele talakozni. Egy vadidegen aki csini vagy tali? Uzenetet ir az arra sem fogja venni az idot h egy pici problemat megoldjon hanem lelecel egybol. Aki cseten nem tud kommunikalni az eloben sem tud.
En a lassu ismerkedes hive vagyok. Nem akarok gyorsvonat szeruenert akkor nincs idod semmire. Nem hogy atgondolni ami tortent de dontest hozni sem. Masik h akkor talakozom ha en is akarok. Ezt eloreegmondom mindenkinek. Aki lelep azt nem banom.
Eletem legszarab talakozasai voltak azok amikor rapid modon talakoztam. Ott ul ket vadidegen es nem alakul ki normalis elvezheto beszelgetes. Vagy mint egy kihalgatas kerdesekkel bombaz vagy ul es tolem varja h majd a nyakaba ugrok, vagy 30 perc utan kezli h nalad vagy nalam mertamugy dugna

Micsoda hülyeség felnőttként, hogy hónapokig chatelsz, aztán az első tali már párkapcsolat:D ilyen nincs!
Tiniként kiforratlan személyiséggel elég volt, hogy tetszik a másik, aztán tettünk egy próbát, hogy működik-e. Harmincasként ez nonszensz. Nem fogsz olyat találni, aki erre a szánalmas, nagyon kétesélyes tini komédiázásra pazarolja az idejét.
Olyan, mintha nem mernél talàlkozni, mintha otthonosabban mozognál a billentyűzet mögött. Vannak ilyenek, csak ezeknek nem kell kapcsolat.
6 hozzászólásában pedig a hétfő reggeli nőgyűlölő szólamokat hallgattuk👏🏼👏🏼👏🏼

Nem irtam h honapokig 😂
De igenis tartottam magam ahoz h nem 10soros "mizu tali hogyvagy" utan rohanok talakozni.
Miert akarnam elcseszni a napom egy szar befejezessel?
Vegulis egy 3hetig tarto intenziv cseteles utan talakoztam a parommal. Egybol izgalmasabb volt mar a varakozas miatt is. Es mivel sokat beszeltunk elotte igy mar otthonos volt a megjelenese a kozelsege. Nem beszelve arrol h a varakozas plusz izgalmat teremtett.
Nem veletlen a parom immar 2 eve 🙂

Tudom.
De gondoltam leirom h nekem az h tartottam magam es nem engedtem a mai "csodas" versenyistalo ak ami a ismerkedesnel van, meghozta az eredmenyet 🙂

Ha tudod, akkor miért reagálsz úgy, hogy “nem írtam, hogy hónapokig”?
A kérdező viszont írta.
2 hét tartható. 2 hónap már nem.

Durva általánosítás és sarkítás, hogy a többség 30 felé azért nem hajlandó az idejét tini chatelgetésekre pazarolni, mert máris házasodni/szülni akar, ès bezzeg minden 25 fölötti nőnek gyereke van tinderen.
Ezt àlmodban láttad, vagy hol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!