Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ismerkedéskor melyik taszítana jobban egy férfin?
elso konkretan kizaro ok, 2021-ben mar a legsotetebb ember is ossze tud szedni egy erettsegit.
a minimalber azert oroblemas, mert en kb a duplajat keresem es ha nem vagyunk anyagilag egy szinten az problemakat szul.
illetve a gyari sormunka is kb kizaro ok, ha pl. szobafesto vagy burkolo szerintem az nem ugyanaz a kategoria, az mem lenne kizaro ok.
Nagyon igazad van. Semmi baj nem lenne a melósokkal, ha valaki mondjuk gyári melós és ő azt szívvel lélekkel csinálja (amit kétlek) akkor hajrá, nem zavar.
De ha valaki csak panaszkodik a műszakozás miatt, meg nem rendelkezik annyi önismerettel hogy tudja mit akar kezdeni az életével akkor ott gondok vannak, és ez azt bizonyítja hogy nem vagyunk egy szinten. Úgyhogy ez nem a pénzről szól..
Nekem a legvisszataszítóbb dolgok egy férfin
Intelligencia hiánya
Nem vállalja/elnyomja az érzéseit
Nem ismeri magát
Negatív, és nem tesz semmit hogy pozitív legyen
Erőszakos
Alapesetben egyik sem. A kocsi része egyáltalán nem érdekel, én sem vezetek, Bp-en élek, úgyhogy nem is téma ez.
A többi alapvetően nem lenne taszító, ha mellé intelligens, tájékozott, humoros. Ami elméletben lehetséges, de a gyakorlatban azért nagyon-nagyon ritka, hogy egy okos ember minimálbérért dolgozzon pl egy gyárban, érettségi, szakma, meg minden egyéb képzettség nélkül.
Inkább nem szavaznék. Az én férjemnek szakmunkás bizonyítványa van(nekem is) és nem is a szakmájában dolgozik, hanem egyszerű gyári melós, műszakol 200-ért. Jogosítványa 18 éves korától van, de utoljára megújítva vagy 20 éve volt. Minek?! Nincs autónk és nem is szeretnénk. Viszont soha senki férjére nem cserélném el, mert nagyon gondoskodó apa és társ már 30 éve és boldog vagyok vele. Mindenről el tudunk beszélgetni, mert nem iskola függvénye az intelligencia és az olvasottság. Van lakásunk(nem házunk), nincs adósságunk, még nyaralni is el tudunk járni, mert nincs semmi káros szenvedélyünk, amire elmenne a pénz.
Rendkívül szomorúnak találom ezt a világot, hogy az emberek ennyire felszínesek és csak a külsőségek érdeklik.
Amikor a legkisebb gyerekünk mesélte, hogy a gimis osztálytársnője azzal henceg a suliban, hogy őt nem érdekli, hogy a férje esetleg majd veri, csak legyen sok pénze, akkor azt érzem, hogy megérett a világ a pusztulásra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!