Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Voltatok mar egyutt plasztikaz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok mar egyutt plasztikazott, megcsinaltatott nokkel? Milyen volt a szemelyiseguk? Nem taszitott a teny hogy mu? Meddig birtatok egyutt?

Figyelt kérdés

2021. okt. 26. 15:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
49%

Akkor jo h nem varrattam szejjel magam meg nem toltettem mindenhova hyaluront :D

Eljenek a termeszetes nok.

Es azok az idos nok is akik szepen oregednek csinosan idosodnek es nem csinalnak bohocot magukbol.

25n

2021. okt. 26. 16:06
 12/20 anonim ***** válasza:
szerintem ha lelkileg rendben van, akkor nincs probléma
2021. okt. 26. 16:07
 13/20 A kérdező kommentje:

Megmondom az oszintet en ha tehetném mindenem atalakitatnam. Nekem kb semmilyen noies adottsagom nincs. Termeszetes kereteken belul szeretnék mindent, egy cuki lanyos nózi, pici homlok, a felso ajkakbe pedig egy picit tölteni, mert gyakorlatilag egy vonal. Illetve az allkapcsomon vekonyitani.

Viszont attól félek, hogy ezek után meg ugysem akarnanak ismerkedni velem.

2021. okt. 26. 16:13
 14/20 A kérdező kommentje:
10es igen vannak azért olyanok akik atlepnek egy hatart
2021. okt. 26. 16:14
 15/20 anonim ***** válasza:
hány éves vagy kérdező?
2021. okt. 26. 16:16
 16/20 A kérdező kommentje:
27
2021. okt. 26. 16:18
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Volt ilyen barátnőm egy rövid ideig. Ő már az a kategória akire mások azt mondják h "túl mű". A melle van megcsináltatva, egyébként nem túl nagyra, pont az az ideális méret. Az orra van még, de az inkább azért mert alapból nem nézett ki az orra túl előnyösen. Ezenkívül a szája van még minimálisan, talán ez volt az egyetlen, amire azt mondtam h talán már fölösleges. Emellett persze mindig tökéletes hosszított haj, hosszú műkörmök, tökéletes smink, jó alak, drága ruhák..

A személyisége rendben van, kedves aranyos, egyébként okos is, egy multi cégnél dolgozik és egyik sztereotípia se volt rá igaz. Najó néhány azért ilyen, pl. nem lehetett vele elmenni kirándulni, meg nem volt egy háziasszony típus. Meg persze egy óráig készült mindig mindenhova, ez biztos. Fél évig jártunk kb. Az volt inkább a baj, hogy minden amit szerettünk csinálni az nagyon eltért. Én imádok nagyokat túrázni, haverokkal iszogatni, lustálkodni, ő meg ez a felkelünk reggel 7kor, kirittyentjük magunkat és beülünk egy kávézóba teljes puccban típus. Ami meg engem teljesen hidegen hagy. Maga az h túl "mű" sohasem taszított, talán azért mert én mindig a természetes szépségét néztem (mert alapból is szép volt), szóval csak mások acsarkodtak ezen, inkább olyan irigységszaga volt ennek mindig. Zavart h a "mű" dolgokkal ennyi macera jár, de alapvetően nagyon igényes lány, nincs rajta eltúlozva semmi, inkább csak annyi, hogy ha kisminkeli magát, akkor "túl jól néz ki".

2021. okt. 26. 16:23
 18/20 anonim ***** válasza:
nem gondolod, hogy csak magadat látod csúnyának, pedig amúgy szép vagy?
2021. okt. 26. 16:28
 19/20 A kérdező kommentje:

17 na ez teljesen átfogó valasz volt. Köszönöm

18. Ennyire? Nem hiszem

2021. okt. 26. 16:50
 20/20 anonim ***** válasza:
K jó volt.
2021. okt. 26. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!