Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek több esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek több esélyem lenne a férfiaknál ha megcsináltatnék magamon 1-2 beavatkozást? 31N

Figyelt kérdés
Pl egy hajbeültetésre gondoltam, mert kissé m alakban megkopaszodtam, így nem tudok előnyös frizurákat hordani.
2020. jún. 17. 14:54
1 2 3
 1/21 Lachesys ***** válasza:
75%
szerintem... ha nem túlzottan feltűnő dolgok akkor 1-2 beavatkozástól nem változik semmi. ahhoz teljes "rekonstrukcio" kell mint pl a kárászian lányoknál vagy kendall jennernel... ahhoz meg egy atlag halandónak alt se ideje se pénze nincsen, és brazilian butt lift műtétben konkretan meg is lehet halni. szovalannyira nem ajánlanám.
2020. jún. 17. 14:56
 2/21 Lachesys ***** válasza:
0%
kardashian
2020. jún. 17. 14:56
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Nők nem szoktak 31 évesen kopaszodni. Inkább egy hirmonvizsgalatot csinaltass elobb

.

2020. jún. 17. 14:57
 4/21 anonim ***** válasza:
77%
Én is ugyanígy jártam, de kiderült, hogy csak D vitamin hiányos vagyok. És visszanőtt a hajam. Lehet, hogy nálad is csak vitaminhiány :)
2020. jún. 17. 14:59
 5/21 A kérdező kommentje:
Sajnos nem...ez már több mint 6 éve történt,soha nem fog visszanőni :( voltam már minden féle kivizsgáláson. Nagyon zavar, csak 1 féle hajat tudok hordani,és az is szarul áll :(
2020. jún. 17. 15:02
 6/21 anonim ***** válasza:
56%
Paróka?
2020. jún. 17. 15:07
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy voltál kivizsgálásokon? Hormonvizsgálat, vitaminvizsgálat, stb? És találtak problémát? Ha igen, az kezelve lett? Mert én 11 évig szenvedtem ebben, miután sikerült rájönni a problémára, kezelve lett, és visszanőtt a hajam. De ha úgy gondolod, neked nem fog, akkor nyugodtan csináltass póthajat vagy hajbeültetést.
2020. jún. 17. 15:08
 8/21 A kérdező kommentje:
igen,voltam mindenen,nem találtak problémát,elvileg teljesen egészséges vagyok. am én úgy tudom hogy a kihulott haj 1-2 év után nem nő vissza.
2020. jún. 17. 15:11
 9/21 anonim ***** válasza:
71%
Nekem tetszenek a kopasz nők, és mázlid van, éppen szingli vagyok!
2020. jún. 17. 15:13
 10/21 anonim ***** válasza:
78%
És mi a második beavatkozás?
2020. jún. 17. 15:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!