Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek több esélyem lenne a férfiaknál ha megcsináltatnék magamon 1-2 beavatkozást? 31N
Figyelt kérdés
Pl egy hajbeültetésre gondoltam, mert kissé m alakban megkopaszodtam, így nem tudok előnyös frizurákat hordani.2020. jún. 17. 14:54
1/21 Lachesys válasza:
szerintem... ha nem túlzottan feltűnő dolgok akkor 1-2 beavatkozástól nem változik semmi. ahhoz teljes "rekonstrukcio" kell mint pl a kárászian lányoknál vagy kendall jennernel... ahhoz meg egy atlag halandónak alt se ideje se pénze nincsen, és brazilian butt lift műtétben konkretan meg is lehet halni. szovalannyira nem ajánlanám.
3/21 anonim válasza:
Nők nem szoktak 31 évesen kopaszodni. Inkább egy hirmonvizsgalatot csinaltass elobb
.
4/21 anonim válasza:
Én is ugyanígy jártam, de kiderült, hogy csak D vitamin hiányos vagyok. És visszanőtt a hajam. Lehet, hogy nálad is csak vitaminhiány :)
5/21 A kérdező kommentje:
Sajnos nem...ez már több mint 6 éve történt,soha nem fog visszanőni :( voltam már minden féle kivizsgáláson. Nagyon zavar, csak 1 féle hajat tudok hordani,és az is szarul áll :(
2020. jún. 17. 15:02
7/21 anonim válasza:
Biztos, hogy voltál kivizsgálásokon? Hormonvizsgálat, vitaminvizsgálat, stb? És találtak problémát? Ha igen, az kezelve lett? Mert én 11 évig szenvedtem ebben, miután sikerült rájönni a problémára, kezelve lett, és visszanőtt a hajam. De ha úgy gondolod, neked nem fog, akkor nyugodtan csináltass póthajat vagy hajbeültetést.
8/21 A kérdező kommentje:
igen,voltam mindenen,nem találtak problémát,elvileg teljesen egészséges vagyok. am én úgy tudom hogy a kihulott haj 1-2 év után nem nő vissza.
2020. jún. 17. 15:11
9/21 anonim válasza:
Nekem tetszenek a kopasz nők, és mázlid van, éppen szingli vagyok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!