Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak randizzak fogatlanul egy nővel vagy húzzam
a randit amig megcsináltatom?
Figyelt kérdés
Hiányzik két metszőfogam elől. Tudom igénytelen de pénznem nem volt eddig rá. Orvosunk külföldön van így csak szeptember végére van időpont.
Interneten megismerkedtem egy aranyos lánnyal, baromi nagy az összhang.
Ő már találkozni szeretne de fogatlanságom miatt félek hogy elveszítem. Most akkor próbáljam húzni addig míg megcsináltatom.
Egyik megoldás sem igazán jó. Ha fogatlanul randizol vele, több mint valószínű, hogy nem fogsz tetszeni neki. Ha vársz szeptember végéig, akkor esélyes, hogy lecsapják a kezedről. Talán a legjobb megoldás, ha most eltűnsz az életéből, aztán ha lesz fogad, újra jelentkezel, közben pedig reménykedsz, hogy nem pasizik be.
2017. aug. 11. 16:40
2/11 anonim válasza:
Ha tùl sokàig hùzod, bukod a nőt.
Ha elmesz fogatlanul, bukod a nőt. Nem sok esèlyed van. Max ha elmondod neki a helyzetedet őszìntèn. Ha elfogad igy is, okés, ha nem, akkor nem.
2017. aug. 11. 16:41
3/11 anonim válasza:
Tudom, hogy ciki, meg nem divat, de mi lenne, ha őszinte lennél vele, és elmondanád, hogy ez van, rajta vagy az ügyön, csak az orvos itt meg ott van, ekkorra meg akkorra van időpont...?
2017. aug. 11. 16:44
4/11 A kérdező kommentje:
Milyenek a nők? Mennyire elfogadóak ebben?
2017. aug. 11. 16:44
5/11 anonim válasza:
Te vagy az Péter?
2017. aug. 11. 16:46
6/11 A kérdező kommentje:
Tamás vagyok, miért lennék Péter?
2017. aug. 11. 16:48
7/11 anonim válasza:
"milyenek a nők?" -> különbözőek.
Van, aki elfogad így is, van aki nem. Kérdés, hogy akarnál-e olyan nővel kapcsolatot, aki egyből dob, amint valami gondod van.
2017. aug. 11. 16:53
8/11 anonim válasza:
Ezt nem tudod másfél hónapig húzni.
Ha egyébként igényes vagy, látszik is rajtad, hogy törődsz magaddal, akkor legjobb, ha megmondod, hogy szeptember végén jön haza a dokid.
2017. aug. 11. 17:20
9/11 anonim válasza:
Mondd el neki mi a szitu és hogy ezért kicsit várnia kell. Ha normális, mehérti.
2017. aug. 11. 17:29
10/11 anonim válasza:
Én ugyanilyen helyzetben vagyok.... Nekem a szemfogam melleti fogam hiányzik, ami hála istennek nem olyan feltűnő, de azért zavar, úgyhogy én is meg szeretném csináltatni, de rengeteg pénzbe kerül és ritkák az időpontok is (egyébként az én fogorvosom is pont nyaral, vannak ám egyezések :D ), szóval nekem is csak valamikor az ősszel lesz lehetőségem megcsináltatni. Szóval én tudom, hogy ez milyen rossz, megértem a helyzetedet. Én is ápolt vagyok minden téren, csinosan öltözködöm, sminkelek stb., de azért vannak, akik furán néznek rám mikor észreveszik, hogy hiányzik egy fogam...nagyon rossz. Én a helyedben vagy megpróbálnám húzni az időt ( bár azért egy ilyen kezelés elég sokáig tart mert meg kell várni amíg meggyógyul), hogy mondjuk elutaztál külföldre egy rokonodhoz vagy munka miatt távol vagy és nem érsz rá találkozni stb., de addig minél többet beszélgetni vele, hogy jobban megkedveljen és kötődjön vagy pedig elmondanám neki az igazat, hogy rajta vagy az ügyön, és ha elkészül akkor minden rendben lesz (ma már nagyon szépen meg tudják csinálni).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!