Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kedden megcsináltatom a nyelvpiercinget, akkor pénteken már lehet smárolni?
Jöv hét kedden tervezem, és pénteken meg hatalmas buli lenne barátnőméknél, és elképzelhető hogy összejön valaki...(bár ha számolok rá sose van így, de ezt most hagyjukk...:P)
Szal pénteken már smacizhatnék vele, nem lesz mág nagyon bedagadva? esetleg tippek ötletek, hogy hogyan gyógyulhatna mihamarabb?!
köszi
17/L
Mi a francért akarsz te pénteken csókolózni 1 vad idegennel?
Fel nem tudom fogni...
1.: ÁUCS
2.: nyami :P
3.: fogalmam nincs bocs :D
19F
"elképzelhető, hogy összejön valaki" "pénteken már smaciznék vele"
azért ezzel a kijelentéseddel eléggé könnyűvérűnek tűnsz....:SSS
1. : miért ne csókolózna 1 vad idegennel ? abban nincs semmi ha már 4 vad idegen farkával játszik 1 időben ott kezdődnek a bajok :P
19F
Szia.Nekem mikor megcsináltattam a nyelvpiercingem akkor nem dagadt be, viszont eléggé fájt.Bár ez mindenkinél egyén függő.Nem ehetsz majd egy hétig tejterméket stb. Óvatosan kell enni nehogy ráharapj. Vízalapú fagyit egyél:D mert ha bedagadna a tied akkor ez kellemesen elzsibbasztja és nem fog fájni.Csókolózni meg csak óvatosan:D figyelj hogy ne durvuljatok.
19L
köszi 19/l
a többieknek meg nem mindegy,! eldöntöttem és kész a nyelvpiervinges dolgot.
am miért ti hogy ismerkedtek ? iszogatunk is kicsit, sztem ebbe semmi rossz nincs....
csak számolok vele, mert lesz pár helyes srác...:P
és nem megd*gatni akarom magam...-_-
na stop :D nem mindenki mondta h ne csináld meg h ribanc v :D ki kérem magamnak :P csináld és hajrá
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!