Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy lány szobatársam....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány szobatársam. Szerintetek akarhat valamit tőlem?

Figyelt kérdés
2 hónapja költözött ide, itt dolgozik, a szülei vidéken laknak, 7végén haza szokott menni, csak hétköznapokon van itt. Igazából sok mindent nem tudok róla, néhányszor beszéltünk pár szót, de általában behúzódik a szobájába. Ma reggel megkérdezte, hogy este van e kedvem filmezni+ inni egy kis bort. Szerintetek akarhat valamit tőlem? Sajnos nem vagyok egy nőcsábász, már majdnem 2 éve nem volt semmiféle kapcsolatom, meg igazából nem nagyon merek kezdeményezni. Szóval nektek, nőknek ilyen esetben mi a szándékotok?:D Viccet félretéve nem szeretnék félreértésbe keveredni, az ciki lenne, főleg hogy szobatárs.
2021. okt. 25. 16:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
16%
Viszket neki,ápold le.
2021. okt. 25. 16:15
 2/17 anonim ***** válasza:
93%

Ki tudja :) Lehet, csak barátkozni akar, lehet többet is.

Ezt majd filmezés közben látni fogod.

3/17 anonim ***** válasza:
95%
Nőként csak olyannak mondanék ilyet, akitől szeretnék valamit (többet mint sima lakótársi viszonyt).
 4/17 anonim ***** válasza:
90%

Nem biztos, hogy komolyat akar, lehet, csak haverkodna.

Meglátod, ha belemész.

2021. okt. 25. 16:17
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez annyiról szól, hogy szeretne jobban megismerni és ha már megismert, majd utána eldönti, hogy barátkozni vagy dugni szeretne. Nálam legalábbis ezt jelentené.
2021. okt. 25. 16:22
 6/17 A kérdező kommentje:
Na majd holnap megírom, hogy mi volt.
2021. okt. 25. 17:04
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Ennyiből nem tudjuk megmondani. Lehet csak haverkodni akar és pont azért "mer" borozni hívni mert meg sem fordul a fejében hogy rámozdulnál és "ártalmatlannak" gondol. Meg az is lehet hogy felhívás a keringőre.

Szóval, vegyél gumit, nézzétek a filmet, borozzatok és beszélgessetek úgyis érzékelni fogod a szitut, ha a csók már megvan akkor lesz ott más is :)

2021. okt. 25. 17:22
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanazt mondom mint a 7es.

Ha közelkerültök, próbálkozhatsz, de ne rögtön csókkal. Érintsd meg, fogd meg a kezét, ilyesmik. Ha ezt elutasítja akkor nyilván nem mész tovább. Ha ezek ellen nem tiltakozik akkor szerintem bármi lehet. Drukkolok nektek.

2021. okt. 25. 19:49
 9/17 A kérdező kommentje:

Sziasztok. Hát vannak fejlemények:))

Megittunk másfél üveg bort, és mivel amúgy egyikünk se iszik egy kicsit a fejünkbe szállt. Berakott egy egy ilyen romantikus vígjátékot netflixen, nem vagyok annyira oda a nyálas filmekért, de belementem elkezdtük nézni. Egy csókjelenet után megkérdezte, hogy én tudok e így csókolni? Én mondtam, hogy nemtudom, talán, de már rég nem volt részem benne, szinte elfelejtettem:)

Szinte végig se tudtam mondani amit akartam, lesmárolt. Először annyira meglepődtem, hogy szinte lesokkolódtam, de aztán hosszú csókcsata lett belőle. Végülis nem feküdtünk le, de jó élményekkel gazdagodtam. Reggel munkába menet előtt együtt kávéztunk, elmondta, hogy már egy ideje szeretett volna velem szexkapcsolatot létesíteni, de ahogy telt az idő, úgy érezte, hogy kötődik hozzám. A tegnapi után úgy érzem, kezd kölcsönös lenni ez a dolog. Reggel csókkal búcsúztunk el, este lesz folytatás:)

2021. okt. 26. 10:26
 10/17 anonim ***** válasza:
Nyertem #1voltam👍
2021. okt. 26. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!