Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány szobatársam. Szerintetek akarhat valamit tőlem?
Ki tudja :) Lehet, csak barátkozni akar, lehet többet is.
Ezt majd filmezés közben látni fogod.
Nem biztos, hogy komolyat akar, lehet, csak haverkodna.
Meglátod, ha belemész.
Ennyiből nem tudjuk megmondani. Lehet csak haverkodni akar és pont azért "mer" borozni hívni mert meg sem fordul a fejében hogy rámozdulnál és "ártalmatlannak" gondol. Meg az is lehet hogy felhívás a keringőre.
Szóval, vegyél gumit, nézzétek a filmet, borozzatok és beszélgessetek úgyis érzékelni fogod a szitut, ha a csók már megvan akkor lesz ott más is :)
Ugyanazt mondom mint a 7es.
Ha közelkerültök, próbálkozhatsz, de ne rögtön csókkal. Érintsd meg, fogd meg a kezét, ilyesmik. Ha ezt elutasítja akkor nyilván nem mész tovább. Ha ezek ellen nem tiltakozik akkor szerintem bármi lehet. Drukkolok nektek.
Sziasztok. Hát vannak fejlemények:))
Megittunk másfél üveg bort, és mivel amúgy egyikünk se iszik egy kicsit a fejünkbe szállt. Berakott egy egy ilyen romantikus vígjátékot netflixen, nem vagyok annyira oda a nyálas filmekért, de belementem elkezdtük nézni. Egy csókjelenet után megkérdezte, hogy én tudok e így csókolni? Én mondtam, hogy nemtudom, talán, de már rég nem volt részem benne, szinte elfelejtettem:)
Szinte végig se tudtam mondani amit akartam, lesmárolt. Először annyira meglepődtem, hogy szinte lesokkolódtam, de aztán hosszú csókcsata lett belőle. Végülis nem feküdtünk le, de jó élményekkel gazdagodtam. Reggel munkába menet előtt együtt kávéztunk, elmondta, hogy már egy ideje szeretett volna velem szexkapcsolatot létesíteni, de ahogy telt az idő, úgy érezte, hogy kötődik hozzám. A tegnapi után úgy érzem, kezd kölcsönös lenni ez a dolog. Reggel csókkal búcsúztunk el, este lesz folytatás:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!