Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a párom szobatársába, van ennek így jövője?
Figyelt kérdés
Hiába próbálom kiverni a fejemből a srácot, sehogy sem sikerül. Túl sokszor találkozom vele, bár most egyre kevesebb időt tölt a szobájukban, de így sem jó, mert így meg hiányzik. Párommal szemben pedig irtózatos szemétládának érzem magam, szívem szerint szakítanék vele, hogy jobb legyen neki, de túl önző vagyok, mert hozzá ragaszkodom, nélküle sem tudnék élni. Belepusztulok ebbe az érzésbe, tudom, hogy ha esetleg párommal szétmennénk is, soha nem lenne esélyem összejönni a szobatársával, mert ő nem olyan szemét mint én, nem tudná bántani a páromat. Mit tegyek?2016. szept. 2. 22:26
1/6 anonim válasza:
Felejtsd el,s koncentrálj a párodra!
2/6 anonim válasza:
Nem koncentrálj egyikre se, felejtsd el mind a kettőt. El lett ez baszva...
Persze nem te tehetsz róla hogy tetszik a srác.
3/6 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy beleszerettél? Lehet, hogy csak pillanatnyi zavar, mert nem oké valamiben a kapcsolatotok. Ha mégis úgy van, ijesztő, hogy milyen instabil vagy érzelmileg (feltételezem) felnőtt nőként.
4/6 A kérdező kommentje:
Abból gondolom, hogy nem csupán szexuálisan kívánom az illetőt, akkor még kevésbé is érezném magam szemétládának, bár nem sokkal. De ez abszolút érzelmi alapú dolog, emberileg is nagyon jól kijövünk, sok közös van bennünk, és látom, hogy neki is jó lenne velem, ha nem az lennék, aki.
2016. szept. 2. 23:27
5/6 anonim válasza:
A szexuális vágynak köze sincs a szerelemhez, szeretethez. Az szimpla hormonális dolog. Aha, tehát akivel te jól kijössz, és mondjuk észreveszed mint férfit is fizikailag, akkor azokba mind beleszeretsz? Érdekes. Szerintem inkább figyelemhiányod/szeretetéhséged van.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom, elolvastad-e, amit írtam, de pont ezt mondtam én is a szexuális vággyal kapcsolatban, amit te leírtál :)
2016. szept. 2. 23:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!