Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerinted miért törölt ki az...

Szerinted miért törölt ki az ismerőseid közül egy lány, akivel 3 évig voltunk szobatársak és egy suliba jártunk, mert megpillantott a Westend bejáratánál?

Figyelt kérdés

Mentem be, ő meg ott állt egy nagyon idős és látszólag nagyon gazdag faszival. Állítólag van barátja.

Akkor rákerestem, mert bár összenéztünk, nem tudtam, hogy ő az-e. Akkor még ismerősöm volt, most hirtelen nem lett az.

Szombathelyiek vagyunk, azt tudom, hogy 2 év után otthagyta az egyetemet.

De most fura volt,mert legjobb barátnők voltunk abban az időben, oda sem köszönt.

Szerintem azt szégyenlette, hogy megláttam őket...

2019. ápr. 4. 18:56
 1/6 anonim ***** válasza:

Lehet ő a barátja.

Azért ha esetleg csalná,nem hiszem olya feltűnő helyen mint a Westend találkoznának ahol bárki megláthatja őket.

Valószínű csak megijedt,bár akkor is furcsa.

2019. ápr. 4. 19:33
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem ő a barátja, láttam már, de mindegy, meg vele voltak fent képei. Meg nem is Pesten lakik ő sem.

Komolyan vannak véletlenek, hogy két vidéki lány felutazik Pestre és pint összefutnak egy akkora városban...

2019. ápr. 4. 20:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi másért törölt volna? Az is lehet, hogy a vén szivar pénzt ajánlott neki, ő meg belement, stb. Nem akarta, hogy kérdezősködj emiatt.
2019. ápr. 6. 19:28
 4/6 anonim ***** válasza:
És te elvégezted az adott szakot? Mert én ebből a helyzetből inkább arra tippelnék, hogy inkább ő szégyenlette magát, amiért a szakot otthagyta, nem tudta elvégezni, és most lehet, hogy rendes munkája sincs. Lehet, hogy neked meg van, és ő tud is erről. Talán ő meg annak az idős pasinak a "kitartottja", azért az ilyesmire nem mindenki tud büszke lenni, még ha játssza is a nagymenő, gazdag csajt. Sőt, az is lehet, hogy valamilyen illegális ügyletekbe keveredett, és nem szeretné, hogy kifaggasd...
2019. ápr. 6. 20:06
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem, én sem végeztem el... Nem az egyetemről lehet szó, szerintem.
2019. ápr. 6. 20:12
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha megengeded, elmesélek én is egy rövid sztorit.

Egy nap bementem a városba nézelődni, sétálni. Jött velem szemben egy volt osztálytársam, meg pár haverja. Fel sem tűnt volna, ha nem látom, hogy néz. De nem köszönt. Én sem köszöntem, mert ő pasi, köszönjön ő előre és amúgy is ő vett észre előbb :)

Pár nap múlva eszembe jutott ez, meg akartam nézni facebookon, hogy mi van vele. És már nem volt ismerősöm, pedig az eset előtt az volt :D

2019. ápr. 23. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!