Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szobatársam barátnőjét szeretem?
Nagyon rossz tapasztalatom van a nőkkel. Mindig pénzéhes üresfejűek vonzódtak hozzám. Tény hogy adok magamra és eléggé jó családban nőttem fel. Utóbbit titkolom.
A helyzet az hogy egy munkásszállóban élek és vonzódok a szobatársam barátnőjéhez. Szobatársam nagyon bírom, iszonyatosan jófej. Sajnos hasonló az ízlésünk nők terén. Így adja magát hogy én is megkedveljem a barátnőjét.
Pár hónapja rendszeresen feljön hozzánk és nagyon jól el lehet vele beszélgetni. Kedves, nyitott és nagyon tisztelettudó.
Volt alkalmam kettes beszélgetni vele, na akkor csavarta el a fejem. Nem hiszem h szánt szándékkal. De van benne egy kis pajkosság ami nagyon vonz. Az értékrendje is tökéletes.
Imádom nézni ahogy alszik, bár a szobatársam karjaiban van...
Szorult helyzet. Egyikük se sejti h vonzodik a lányhoz. Talán jobb is ha így marad, hisz a szobatársamnak tényleg kijár a boldogság.
Bár nem tudom h h bírom még ki velük. Szobát januárban tudok csak cserélni
Mit tegyek?
Abban az esetben ha sikerülne a lány fejét elcsavarni, a szobából nyilván repülnél, vagy megfolyt éjszaka.
Egyébként ha sikerülne elcsábítani, vagy a barátját nem szereti már, de akkor nagyon jó színésznő, ha a karjaiban elalszik és hasonlók, vagy pedig az értékrendje nem tökéletes annyira, mint azt te említed.
Nem szeretem az olyan lányokat, akik akkor lépnek ki amikor feltűnik egy másik férfi akihez vonzódni kezdenek. Ez az indok, hogy pont akkor múltak el az érzések, meg hasonlók, hagyjuk...
Ha pedig a lány tényleg szereti a párját, hűséges és harmónia is van, és elmondja hogy próbálkoztál, megromlik a viszonyod a szobatársaddal és még egy ideig ahogy írtad vele vagy kénytelen egy szobába élni.
Nálam egyértelmű, hogy ez a helyzet felejtős
28F
Én csak azt látom, hogy neked egyáltalán nincsenek társas és szociális kapcsolataid és ezért az első nőbe belezúgsz, aki normálisan beszél veled.
Gondolom nem jársz bulizni. Gondolom nincs nagy baráti köröd. Gondolom nincs nagy ismerősi köröd. Nem tudnál senkit felhívni, hogy ma vagy holnap este menjetek el bulizni/sörözni és beszélgetni egyet. Egy ismeretlen csajhoz nem mersz odamenni személyesen kezdeményezni. Nem nagyon szoktál ismerkedni.
Nagyon visszafogott, kicsi ismerősi körrel rendelkező ember vagy, aki a legtöbb idejét a munkában és a szobában tölti. Na ezzel van a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!