Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miattam nem vette el a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miattam nem vette el a barátnőjét korábban?

Figyelt kérdés

Volt egy srác, akit amikor megismertem, már jegyben jártak a barátnőjével.

Mi csak barátkoztunk, sose volt semmi köztünk úgy, néha találkoztunk kettesben, de csak beszélgettünk, soha még csak ölelés se, semmi. Nekem évekig nagyon tetszett, de ismertem a lányt, akivel járt, és nem akartam belerondítani.

Gondoltam, szereti, ha nem szeretné, nem lenne a jegyese. Közben megtudtam, tetszem neki, néha célzott is rá, mi lenne, ha, de ezek után inkább már nem kerestem, nem beszéltem vele, mert nekem volt lelkifurdalásom.

Ameddig mi jóban voltunk, addig évekig nem vette feleségül a lányt, hosszabb ideig csak jegyben jártak. Egy évvel azután, hogy már nem beszéltünk semmilyen felületen, megesküdtek, véletlenül tudtam meg.

Naivság azt gondolni, hogy valahol én is érdekeltem?

2017. szept. 5. 11:49
 1/3 A kérdező kommentje:
Színtiszta kíváncsiságból érdekel.
2017. szept. 5. 11:49
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
"Közben megtudtam, tetszem neki, néha célzott is rá, mi lenne, ha" = érdekelted
2017. szept. 5. 11:53
 3/3 anonim ***** válasza:
lehet, hogy miattad várt, igen.
2017. szept. 5. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!