Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet lenyúlni valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet lenyúlni valaki barátnőjét úgy, hogy közben a barátja is ott van?

Figyelt kérdés

A srác bunkó, de a lány (aki nagyon konzervatív) mégis szereti.

Csak akkor tudok velük találkozni, mikor mindketten ott vannak a közös társaságban.

Vannak nem feltűnő technikák, amiket ilyenkor be lehet vetni?

2017. szept. 21. 12:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
70%

Nem szoktam rosszindulatú lenni, de nagyon szurkolok, hogy a srác belelépjen a szádba.

A pofátlanságnak is van határa...

Egyébként meg gondolkozz már, akarnál olyan nőtől bármit, aki gyáva kapcsolatfüggő, problémakezelése 0?

Meg te mit szólnál, ha fél év múlva egy másik srác itt kérne és kapna tippeket, hogy hogy vigye el tőled a csajt? Akit te el tudsz vinni, azt bárki más is. :)

Azt meg honnan tudod, hogy bunkó a srác?

2017. szept. 21. 12:08
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
„A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem.”
2017. szept. 21. 12:09
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha működik a kapcsolat úgy sem tudod szakítani. Ha a lány egyből szakítás után hozzád megy, nem fogsz vele sokáig maradni és csak használni fog.
2017. szept. 21. 12:14
 4/14 A kérdező kommentje:

Nem szoktam kioktató lenni, de nagyon szurkolok, hogy egyszer egy mondatértelmezéssel kapcsolatos könyv akadjon a kezedbe, amit netalántán el is olvasol...

Nem azt kérdeztem, hogy szabad-e, etikus-e, mit gondolsz erről, jó érzéssel tölt-e el téged az ilyesmi stb. A kérdésem arra vonatkozik, hogy HOGYAN lehet...

A továbbiakban csakis erre a kérdésre várok válaszokat, egyéb véleményekre nem vagyok kíváncsi...

2017. szept. 21. 12:16
 5/14 anonim ***** válasza:
95%

Ha működik a kapcsolat sehogy. Konkrétan emberszámba se vagy véve és kedvesen kinevetlek, hogy micsoda naív vagy, hogy azt feltételezed ez így megy.

Mivel mástól vársz tippeket, remélem egyet sem kapsz.

2017. szept. 21. 12:40
 6/14 anonim ***** válasza:
96%

"A kérdésem arra vonatkozik, hogy HOGYAN lehet... "

Ja, hát te töketlen vagy és nem tudod megoldani a magad nyomorát, ezért mások oldják meg helyetted, de azon túl fogják be.

Amúgy tökéletesen megértettem a kérdést, csak kíváncsi voltam.

Most már tudok így tanácsot is adni: beszélj a csajjal is ilyen stílusban! A pasija is bunkó, hátha bejön majd neki az, hogy te is az vagy.

2017. szept. 21. 12:50
 7/14 A kérdező kommentje:

"Mivel mástól vársz tippeket, remélem egyet sem kapsz."

"Ja, hát te töketlen vagy és nem tudod megoldani a magad nyomorát, ezért mások oldják meg helyetted, de azon túl fogják be."

-> Nem mintha ez az egész oldal nem arról szólna, hogy hogyan lehet mások kérdésére választ adni... Még véletlenül se használjátok az oldalt arra, amire való... Inkább oktassatok ki másokat, ha már ti ilyen isteni bölcsességgel vagytok megáldva, hogy válaszaitokat csak rosszindulattal tudjátok kifejezni...

(lásd: "nagyon szurkolok, hogy a srác belelépjen a szádba")

2017. szept. 21. 13:11
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha a lány nem egy r...c, és nem mutatott amúgy sem feléd arra semmilyen jelzést, hogy tetszenél neki, akkor sehogyan. Erre nincs tuti recept, főleg nem ilyen "jujj, de cuki kis apró praktika".
2017. szept. 21. 13:11
 9/14 anonim ***** válasza:
84%
Bárkire alkalmazható tuti recept nincs. Engem próbált lecsapni egy srác a barátom kezéről. Hónapokig legyeskedett körülöttem "barátként". Fiatal voltam és naiv, elhittem, hogy ő nekem amolyan lelki társam. Aztán amikor már nyeregben érezte magát, (nyeregben is volt, mert majdnem sikerült elcsábítania) megpróbálta elhitetni velem, hogy nem szeret a barátom, nem kíván szexuálisan és hogy nem illünk össze. Elkezdte szidni a szerelmemet, hogy mekkora bunkó, stb. Na, ott elvágta magát. De voltak csajok, akiknél remekül működött ez a terv. Aztán persze sírt, hogy megcsalták, átvertèk. Szerintem erős, stabil kapcsolatot nem tudsz szétszedni. Ha sikerül, akkor az már nem volt jó kapcsolat, és/vagy borzasztó ingatag a lány. És jó eséllyel a te kezedről is lecsapható lesz.
2017. szept. 21. 13:19
 10/14 anonim ***** válasza:

Vastag bőrrel a képeden-

Megszerzed a számát pl és írsz neki, ha bejössz neki és nem boldog a kapcsolatában, van némi esélyed

2017. szept. 21. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!