Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvileg csinos vagyok szerinte, aranyos /cuki, értelmes akkor miért nem közeledik?
Figyelt kérdés
33 éves pasirol van szó. Ezeket már mástól is meg kaptam, de egyszerűen itt meg áll a dolog alltalaban. Ezek szerintem csak pozitívumot és még annyit közölt ő is zavarba jött tőlem. Akkor miért nem közeledik /közelednek a pasik? N302021. okt. 24. 15:49
21/22 A kérdező kommentje:
Elég régóta ismerjük egymást.... 1 évvel ezelőtt kB többször meg beszéltük, hogy találkozunk de én mondtam le alltalaban.... Sose éreztem azt a plust.. Igazság szerint ha találkoztunk is volna akkor is mindig azz jött menjek fel hozzá stb... Én nem akartam ismerem ezt, jó oké lehet nem startolt volna rám de ez milyen már?!
2021. okt. 24. 18:19
22/22 anonim válasza:
Azt mondtam befejezem, de fordult a kocka, úgyhogy vessetek a mókusok elé, de folytatom.
El kellene dönteni, hogy mit akarsz tőle.
Az a baj, hogy nem közeledik, de amikor közeledett többször visszautasítottad.
Egyből felmenni hozzá nem akarnál, de az is baj, hogy nem hív.
A kölcsönös vonzalom a kezdetektől fennáll köztetek, és volt egy éved, hogy elmond neki mit akarsz.
Nem, nem fogja tudni, se kitalálni, főleg, ha te sem tudod, meg kell mondani, ez ilyen.
A jelek szerint ő nem adta fel egy év után sem.
Nézz ki egy éttermet, vagy egy filmet és hívasd el magad rendes randira. Dűnét pl mindenhol dicsérik és pont olyan film, amire rá lehet fogni, hogy a barátnődet nem érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!