Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elvileg csinos vagyok szerinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvileg csinos vagyok szerinte, aranyos /cuki, értelmes akkor miért nem közeledik?

Figyelt kérdés
33 éves pasirol van szó. Ezeket már mástól is meg kaptam, de egyszerűen itt meg áll a dolog alltalaban. Ezek szerintem csak pozitívumot és még annyit közölt ő is zavarba jött tőlem. Akkor miért nem közeledik /közelednek a pasik? N30
2021. okt. 24. 15:49
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
95%
Ezer oka lehet
2021. okt. 24. 15:53
 2/22 anonim ***** válasza:
37%

Elérhetőnek is mutatod magad?

Nem lehet minden szép lányt randira hívni aki egyszer-kétszer rámosolygott az emberre, ennél azért több kell.

2021. okt. 24. 15:56
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy olyasmiktől tart, hogy te őt rondának tartod. Mert oké, hogy ő téged nem, de attól még te tarthatod őt annak.

Esetleg attól fél, hogy te "családot" akarsz - ő meg mondjuk nem. Úgy meg minek hülyítsen?

Cé lehetőség, hogy már nem is hisz az ilyesmiben, nem is mer hinni. Sok embert tör meg az élet keserű/szar mivolta, a korral egyre inkább - mivel már 33 éves, ott már sok olyan dolgot lát az ember amitől nincsenek már illúziói.

2021. okt. 24. 15:57
 4/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen.

Nyitott vagyok felé (is) rég óta ismerjük egymást.

De az, hogy konkrétan zavarba jött tőlem, nagyon csinos, aranyos vagyok (véletlen futottunk ősze utána írta) és tényleg itt meg is alt a kommunikáció kettőnk között. Úgy vagyok vele ő a férfi, tegyen egy próbát hívjon el de nem....

2021. okt. 24. 16:04
 5/22 anonim ***** válasza:
38%

"Úgy vagyok vele ő a férfi, tegyen egy próbát hívjon el de nem...."

Ha számodra a dogmatikus gondolkodásod fontosabb, mint a boldogság lehetősége, akkor viszont fogadd el, te választottad.

2021. okt. 24. 16:06
 6/22 A kérdező kommentje:

De mit csináljak?

Amikor ezeket írta én válaszoltam neki... De semmi... Akkor most fején kéne alnom?

2021. okt. 24. 16:10
 7/22 A kérdező kommentje:
Fejen'
2021. okt. 24. 16:10
 8/22 anonim ***** válasza:

Mit válaszoltál neki?

Ugye nem csak egy köszönömöt

2021. okt. 24. 16:13
 9/22 anonim ***** válasza:
38%

8.

Vagy rosszabb esetben egy idétlen emoji-t vagy ikszdét. Ez gyakoribb viselkedés - még a +30-as korosztálynál is - mint hinné az ember.

2021. okt. 24. 16:14
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha megint ráírsz, egyértelmű jelét adva annak, hogy érdeklődsz, talán lépni fog. Egy próbát megér.
2021. okt. 24. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!