Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvileg csinos vagyok szerinte, aranyos /cuki, értelmes akkor miért nem közeledik?
Elérhetőnek is mutatod magad?
Nem lehet minden szép lányt randira hívni aki egyszer-kétszer rámosolygott az emberre, ennél azért több kell.
Lehet, hogy olyasmiktől tart, hogy te őt rondának tartod. Mert oké, hogy ő téged nem, de attól még te tarthatod őt annak.
Esetleg attól fél, hogy te "családot" akarsz - ő meg mondjuk nem. Úgy meg minek hülyítsen?
Cé lehetőség, hogy már nem is hisz az ilyesmiben, nem is mer hinni. Sok embert tör meg az élet keserű/szar mivolta, a korral egyre inkább - mivel már 33 éves, ott már sok olyan dolgot lát az ember amitől nincsenek már illúziói.
Köszönöm szépen.
Nyitott vagyok felé (is) rég óta ismerjük egymást.
De az, hogy konkrétan zavarba jött tőlem, nagyon csinos, aranyos vagyok (véletlen futottunk ősze utána írta) és tényleg itt meg is alt a kommunikáció kettőnk között. Úgy vagyok vele ő a férfi, tegyen egy próbát hívjon el de nem....
"Úgy vagyok vele ő a férfi, tegyen egy próbát hívjon el de nem...."
Ha számodra a dogmatikus gondolkodásod fontosabb, mint a boldogság lehetősége, akkor viszont fogadd el, te választottad.
De mit csináljak?
Amikor ezeket írta én válaszoltam neki... De semmi... Akkor most fején kéne alnom?
Mit válaszoltál neki?
Ugye nem csak egy köszönömöt
8.
Vagy rosszabb esetben egy idétlen emoji-t vagy ikszdét. Ez gyakoribb viselkedés - még a +30-as korosztálynál is - mint hinné az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!