Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire értelmes egy ilyen férfi?
Hanyingerkelto.
Amúgy meg idióta vagy szenilis, ha komolyan is gondolja.
'van valami ellenállhatatlanul vonzó.'
Ok, de az 5o éves vén pasiban mi a vonzó? Úgy értem, egy 18 éves kislány biztos undorítónak látja.
Ha a lány hagyja, akkor meg is érdemlik egymást. 18 évesen még a 30-asokat is kikosaraztam, annyira öregnek éreztem őket magamhoz. A szememben csak vén kéjenc lett volna az ilyen.
Ebben az esetben meg találkozott a két agybaj.
A férfi részéről teljesen érthető, hogy vonzó számára egy 18 éves nő, s valószínűleg "elszállt" egy kicsit a szerelemben, nem gondol arra, hogy a kapcsolatnak mi jövzője van, mondjuk 20-30 év múlva mi lesz. Vannak, akik a mának élnek, élvezni akarják a pillanatokat. A nő pedig valószínűleg apakomplexusos, így tehát neki is vonzó egy érett férfi és ő sem gondol a jövőre, ő is a mának él.
Ha nem is ekkora, de 20 év körüli korkülönbségű kapcsolatról jómagam is tudok az ismeretségi körömben, háromról is, és mindből harmonikus házasság, gyerekek lettek. Szóval ez akár hosszú évekig jól működhet.
Szerintem akkor lehet ebből a kapcsolatból gond, ha majd a férfinek hosszú és beteges időskora lesz, mondjuk 90 éves koráig él, mert akkor a nőnek, aki még ereje teljében lesz, középkorúan őt kell majd ápolni. Ha mély szeretet van közöttük, akkor persze ezzel sincs nagy gond, de ha nincs, akkor a nő otthagyhatja és másik pár után nézhet, annak lelkiismeret-furdalásával együtt. Viszont ha a férfi mondjuk 65 évesen hirtelen meghal, akkor eltöltöttek együtt 15 szép évet, s a nő 33 évesen még kereshet magának új társat, családot alapíthat egy fiatal férfival. Az égvilágon senkinek semmi hátránya nem lett, mindenki jól járt. Egyszóval kockázatos a dolog, de ha mindketten felvállalják a kockázatokat, akkor felnőtt emberként miért ne dönthetnének egymás mellett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!