Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan elterjedt az a tévhit, hogy nincsenek normális, értelmes, okos, intelligens nők, akik ráadásul nagyon szépen, fitten néznek ki?
Látják ők, hogy vannak, csak ha magukba/magukra néznek, azt is látják, hogy ők viszont bőven nem ütik meg ezt a szintet. Fejlődni komoly energiabefektetés, helyette viszont el lehet itt hónapokat tölteni másokra való mutogatással.
22/L
Biztos van, de az ő mércéjük kb. ehhez hasonló magasságokban van:
Na most ezt nyilvánvalóan a férfiak egy kisebb része képes megütni, ám az általad említett normális, értelmes, okos, intelligens, szép, fitt, modell stb. kaliberű csajok kivétel nélkül mind erre vágynak, mind ezt akarják, ez az ő mércéjük.
Nekem egyébként teljesen mindegy, mit várnak el. Néhány kényeskedő, cicahangú, magassarkúban tipegő véleményére nem adok.
Azért, mert rossz körökben mozognak.
Ha valaki csak buta emberekkel találkozik, az valahol az ő hibája is, mert az azt jelenti, hogy velük érzi jól magát, velük tölti szívesen az idejét.
21/L
Nos. A KFT együttes 30 éve megénekelte:
"Az a baj, hogy a nők vagy csúnyák,
Vagy szépek és buták,
Vagy ha szépek és okosak is egyben,
Nem állnak szóba veled."
.
Persze nem igaz, természetesen vannak szerencsés férfiak, akiknek szép és okos is a feleségük, de a férfiak nagy része számára az ilyen nők elérhetetlenek. Ezt a fejlődés baromságot meg hagyjuk már. Aki nem vonzónak született, az nem tud vonzóvá fejlődni.
A baj ezzel, hogy ahhoz, hogy valaki ilyen legyen részben születni is kell. Sokan vannak akik naponta sportolnak, foglalkoznak a szépségápolással stb. de sosem érik el ezt a külsőt. Akik meg igen ott sok helyen a műveltség rovására megy. Na ez a baj. Az nyer aki alapból szépnek születik és csak picit kell foglalkoznia magával így marad idő a művelődésre is.
Apropó mi a szép? Kedvenc példám mikor haver meg én mutattuk egymásnak ki az akit szépnek tartunk (ismerősi kör, szóval nem hírességek)
Akit én mutattam, haverom szerint "olyan mint egy hüllő".
Akit ő azt pedig én egy szedált őznek a tekintete alapján.
Szóval így megy ez férfiak közt. Nőknél valamivel rosszabb az arány, kevesebb a férfi akit szépnek tartanak, de talán még van egy kis szórás. "Áj hóp..."
Mert a pasik butak,es trudjak,hogy soha nem fogjak megkapni oket,mivel szurke kiseger eletuk van,semmi tartalmuk,kozben meg tengodnek az eletben se egy egzisztencia se jo megjelenes.
Ehhez a szinthez hatalmas energia befektetes kell,egy ilzen nohoz,amire nem sok ferfi kepes max a 10%.
A tobbi el van maganak.
Pedig rengeteg tobb diplomas fitnesz csajt ismerek akik gyonyoruek,csak nem fognak szoba allni OlcsoJanossal,SOHA.
Mert nincsenek egy szinten.
Akinek ilyen no kell tegyen erte:
-Egzisztencia
-Heti 4-5 edzes
-Megfelelo etrend
-Tanuljon meg a nokkel banni minden teren
-Uj ruhatar
-Megfelelo auto
-Megfelelo piackepes vegzettseg es nem ilyen fiszem fszom mondvacsinalt bufeszakos semmit nem ero diplomat szerezni hanem egy igazi igenis ferfias jol fizeto szakmat.
És ami lemaradt
Időkibővítő berendezéssel bővítse 50 órára a napot, hogy minderre idő is jusson... 8 óra alvás, 8 óra munka 1 óra utazás 2 óra kötelezettség (bolt, posta stb.) és máris csak 5 órája maradt.
Nem csak tudod ez a baj veletek,allandoan az alvas.
Tudod Scwarzenegger mondta mindig: ,,Siess az alvassal mert amig alszol addig mas penzt keres."
En egyetem mellett 40 oraban dolgoztam a szakmamban mellette kepeztem magam plusz heti 4-5 edzesem mar akkor is meg volt.
Old meg aludj kevesebbet,pont senkit nem erdekelnek az ugyes bajod nyavalygasos dolgaid,foleg egy ilzen piackepes lanyt nem,mert hidd el egy peldaval eljek:
Fitneszes csaj Pazmany jogi karara jart mellette versenyre keszul folyamatosan,mindemellett dolgozik is mint edzo es a szakmajaban is.
O megoldja ennyi,es nem sirankozik.
Senkit nem erdekel,csak az eredmenyek foleg egy ilyen piackepes csajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!