Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvileg csinos vagyok szerinte, aranyos /cuki, értelmes akkor miért nem közeledik?
11.
Érdekes, hogy milyen könnyen magadra veszel egy általános megjegyzést. Ez a tény, illetve a dogmákban gondolkodásod a két legnagyobb gátja annak, hogy ilyen téren előrébb juss.
Ami neked idióta válasz az egy férfi számára élettapasztalat.
Elmondjuk mik a tipikus hibák, ami miatt neked, vagy a hozzád hasonló lányoknak nincs kapcsolata.
Ha eddig nem vált be a te módszered (és azért vagy itt) lehet át kellene gondolni az "idiótaságokat" is.
És főleg mögé látni, a tanácsoknak, hogy milyen hozzáállás kell a sikerhez és milyen a kudarchoz, de akkor mondom szájbarágós abban, aztán befejeztem.
Ha egy szimpatikus pasival beszélgetsz kommunikálj nyíltabban.
Nem az a lényeg, hogy választ adj a kérdéseire, hanem hogy témákat adj, amibe bele tud kapaszkodni és tovább építeni.
Egy bóknál tipikusan a reakció számít, hogy nyitsz, vagy lezársz.
14.
Te mindenáron megakarsz sértődni, igaz? Na, egy újabb oka a bukásodnak.
Nem minden az, hogy csinos vagy. Lehet, hogy előítéletei vannak, vagy esetleg a stílusod nem olyan, mint amilyen lányt keres. Lehet, hogy neki más személyiségű lányok jönnek be, mint ahogy neked sem feltétlen szimpatikus valaki csak külső alapján.
Ettől még zavarba jöhet, de ez sem jelent semmit. Hidd el, ha ő komolyan gondolna bármit is, akkor lépést tesz. Minimum legyeskedik, érdeklődik.. észre fogod venni. Ez nem feltétlenül bátorság kérdése.
Mintha én írtam volna ezt ki!
Edricus, a kérdező adott visszajelzést, leírta. De bocs, hogy ezt mondom, némelyik tényleg annyira béna gyerek, hogy le kéne tolni előttük a bugyit, hogy vegyék a jelet. Na, ezekkel a bénaságokkal nem akarunk foglalkozni. Igaza van a kérdezőnek, hogy legyen férfi a férfi ha akar valamit. Szerintem itt más van a dologban, vszleg csak hülyít. Mióta beszéltek?
Jaaa írtad hogy régóta bocsi.
Csak hülyít, itt a válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!