Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a nők külsőre 3-4 pontosra/...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nők külsőre 3-4 pontosra/10 taksálnak, akkor tényleg a 1-2/10 pontos nőknél van csak esélyem?

Figyelt kérdés

Mondják is, de tapasztalom is...tényleg leginkább csak a kórosan elhízott, amorf arcú nők örülnek egyáltalán valamennyire a közeledésemnek...

F/30

2021. okt. 22. 20:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
34%
Gyurd ki magad, vegyel uj bmw-t
2021. okt. 22. 20:13
 2/14 anonim ***** válasza:
96%
Balázska... neked nem lehet elégszer elmondani, hogy a külső nem minden. Te agyilag zokni vagy, és ezek után lehetsz te maga a megtestesült kigyúrt félisten, akkor se kellenél a nők sok-sok százalékának.
2021. okt. 22. 20:20
 3/14 anonim ***** válasza:
93%
Neked szerintem a -2 esekkel is meggyűlne a gondod. Bazsi meg kell indulni a ferfiakra, lehetsz te a no a kapcsolatba ugyis szopsz te eleget
2021. okt. 22. 20:45
 4/14 anonim ***** válasza:
62%
Bocsi bézbózbazsi, de te nem vagy 3-4es, hanem kevesebb. Találj rá a hibáidra, és probáld meg kijavítani őket. Bár van sejtem hogy nem fogod.
2021. okt. 22. 20:57
 5/14 anonim ***** válasza:
96%
Ne törődj velük, nálam 10+1 pontos vagy.Írjál.Józsi bácsi 64F
2021. okt. 22. 21:07
 6/14 anonim ***** válasza:
4 pontostól te sehol sem vagy, Balázs.
2021. okt. 22. 21:34
 7/14 anonim ***** válasza:
46%

"agyilag zokni vagy"

Mondjuk 10 ev pialas utan is jobb a helyesirasa, mint egy-ket diplomas ertelmiseginek itt az oldalon :)

37F incel

2021. okt. 23. 00:52
 8/14 anonim ***** válasza:
51%
#7: linket légyszi, mert tény, hogy tele van borzalmas írásképű kérdésekkel ez a kategória, de én olyat még nem láttam, hogy egyikről is kiderült volna, hogy diplomás.
2021. okt. 23. 00:56
 9/14 anonim ***** válasza:
50%

Tegnapelott egy bolcseszszakos olyat irt, hogy "épelmélyű". De azt mondta, hogy japanul jobban tud irni, bar a japan szinten agglutinativ nyelv, es ha nem erti meg, hogy az adott szo milyen morfemakbol epul fel, csak hallas utan ir, japanul sem tud jol irni.

A masik pedig (akit igy hirtelen feltudok idezni) a penzugyes XII. keruleti "kulturholgy" feminaci, akinek szovatettem, hogy ilyen helyesirassal (egy darab vesszo nem volt ket bekezdesnyi szovegben, elirasok tomkelege) hogy kerult felsooktatasi intezmeny kozelebe, erre azt mondta, hogy o a szamokat szereti, nem a betuket.

Ezekhez kepest Balazs akademiai professzor 😂

37F incel

2021. okt. 23. 01:18
 10/14 anonim ***** válasza:
37%
Mondom, LINKET.
2021. okt. 23. 01:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!