Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknak ilyenkor mi jár a fejükben?
Figyelt kérdés
Ismerkedik több fiúval, majd kiválaszt eggyet és összejön vele. Ha szakitanak akkor meg keres, pedig korábban nem engem akart és nem mondott semmit csak eltűnt.
Ezt ilyenkor komolyan gondolja? Csak szerintem lenne gáz összejönnöm vele ezek után?
2021. okt. 17. 08:17
1/4 anonim 

válasza:

2/4 anonim 

válasza:

Ez a nagy női szabadság egyik vívmánya.
PRóbálnád meg te ugyanezt fasziként, kapnád a fejmosást 1000-rel.
Már annyi női önbizalom fejlesztésen mentek keresztül, hogy nem látják azt is, mikor bnkó prasztok.
4/4 anonim 

válasza:

Nem csak nőkre jellemző ez.
Nekem is néha fel fel bukkannak ilyenek jókat nevetek rajtuk, menjenek ahhoz aki miatt anno lekoptattak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!