Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedek valakivel aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedek valakivel aki kiakar holnap dobni?

Figyelt kérdés

Rám írt mai nap egy nő, aki le képernyőfotozta ahogy beszélget azzal a férfival akivel én is ismerkedek.

Elakarta hívni találkozni a férfi azt a nőt, illetve beszélt rólam is hogy ismerkedik velem, de nincs meg a szikra, viszont sajnos nálam meg igen stbstb

A férfi azután ahogy ezt az üzenetet megkaptam, nem szóltam egy szót sem, írt hogy holnap tudunk e találkozni.

Igent mondtam, viszont nagyon rosszul esett a látott beszélgetés, hisz azt hittem kölcsönös szimpátia van közöttünk.

2021. okt. 12. 22:24
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Miért találkozol vele ezek után?
2021. okt. 12. 22:28
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem találkoznék vele, mert szerintem csak meg akarna d.gni, azután dobna.
2021. okt. 12. 22:41
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretsz ló helyett a szamár lenni, akkor érezd jól magad.
2021. okt. 12. 22:42
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudod, hogy miért keresett meg a másik nő? Lehet, hogy csak félre akar tolni az útból.
2021. okt. 12. 22:48
 5/9 A kérdező kommentje:

Ez is lehet!

Viszont nem tudom ki lehet a nő! De a férfi szerint kamu facebook, azt gondolta hogy én vagyok, ezt egy korábbi találkozásunknál mondta, mert azt gondolta hogy tesztelem vagy valami hasonló! Nem is értem elég katyvasz ezt így leírni is.

2021. okt. 13. 00:51
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ahol ilyen fura dolgok vannak s amúgy nem érzed, hogy ez az ismerkedés szerinted teljesen jó irányba haladna ezen felül is akkor én hagynám a fenébe.
2021. okt. 13. 09:51
 7/9 A kérdező kommentje:
Úgy hittem hogy jó irányban halad,azt gondoltam kölcsönösen szimpatikusak vagyunk egymásnak! Viszont amit a nőnek írt az kicsit összezavar.
2021. okt. 13. 09:57
 8/9 anonim ***** válasza:
De most veled kapcsolatban nincs meg a szikra, vagy a másik nővel? Ezt nem tudtam értelmezni.
2021. okt. 13. 18:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Találkoztál a férfival?
2021. okt. 14. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!