Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok? Mennyi idő kell nektek hogy összejöjjetek valakivel?Ismerkedéstől számítva.
Figyelt kérdés
2021. okt. 9. 15:57
4/7 anonim válasza:
Nekem elég sok idő kell, olyan 10 randi legalább.
5/7 A kérdező kommentje:
Kapcsolatba kerülni:)
2021. okt. 9. 17:03
6/7 anonim válasza:
A leggyorsabb amit el tudok képzelni, egy felismerés sebessége, avagy olyan összenézés után 0,5-1 másodperc.
Az aktuális párom nem szellemi fénylény, nem spirituális, még is egy találkozó alatt már összejöttünk és összeköltöztünk.
De ez az én szintemen lassúnak számít.
7/7 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon sokmindentol függ..
Mennyire vagyunk egy hullámhosszon, mennyire van kémia.Ő hogy áll hozzám, mennyit találkozunk...
S még sorolhatnam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!