Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha az első szex nem a saját lakáson történik?
Néhányszor már randiztam valakivel, azt hiszem ideje lenne történnie valaminek! Viszont mivel én egy kisgyerekes nő vagyok, haza nem szeretném hozni, a kislányom és a szüleim miatt sem. Mert ha ott nem illenénk össze akkor veszett ügy és nem szeretném ha ezzel nyaggatnának itthon hogy mikor jön újra hozzánk. Ezért arra gondoltam hogy kivehetnénk egy szobát, mivel ő is a szüleivel él.
Na de hogyan lehet ezt megfelelően tálalni? Nem szeretném ha nem gondolna komolynak csak azért mert nem hozom haza...

Kocsiban is lehet nyalni, nem csak szopni. Az hogy a urak nagy részének eszébe se jut, az más kérdés.
(Befordulsz 90 fokkal, egyik láb a műszerfalra, másik a háttámlára, csípő kicsit előre billent. Ehhez érdemes bő szoknyát venni, azt nem kell levenni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!