Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha az első szex nem a saját lakáson történik?
Néhányszor már randiztam valakivel, azt hiszem ideje lenne történnie valaminek! Viszont mivel én egy kisgyerekes nő vagyok, haza nem szeretném hozni, a kislányom és a szüleim miatt sem. Mert ha ott nem illenénk össze akkor veszett ügy és nem szeretném ha ezzel nyaggatnának itthon hogy mikor jön újra hozzánk. Ezért arra gondoltam hogy kivehetnénk egy szobát, mivel ő is a szüleivel él.
Na de hogyan lehet ezt megfelelően tálalni? Nem szeretném ha nem gondolna komolynak csak azért mert nem hozom haza...

Amit most leírtál, finoman közlöd vele és felajánlod, hogy vegyetek ki egy szobát 1 éjszakára.
Mivel neki sincs alkalmas lakása a légyottra, valószínűleg megértő lesz. Vagy nem, de akkor meg nem veszítettél semmit. :)

Ezek teljesen korrekt érvek!
De hivatkozhatsz még arra is, hogy a kisgyerekednek csak akkor mutatnád be a párodat, ha már tartósnak tűnik a kapcsolat, hisz nem akarod megzavarni a lelkét.

Kivehetnétek egy szobát pl egyszerűen csak szórakozásból. Pl elmentek wellnesshétvégére, vagy városnézőbe...
Vagy ez is már összezavarja a szüleidet?
Na mindegy... inkább egy búvóhely, mint a bokrok közt, vagy egy autóban.

Egyáltalán nem ciki.
Csak mond meg neki, hogy nem szeretnél egyenlőre bemutatni otthon senkit, és egyébként is kényelmesebb lenne ha nem kéne laposkúszásban, halkan szexelni első alkalommal.

"mivel ő is a szüleivel él."
Dobni kell a francba a csóró hülyegyereket.
Szerintem a legtöbb pasinak a spontán dolog jobban bejön, kocsiban egymásnak esni, erdőben, stb.
de az fontos, h ha nem akarná ilyen helyeken, max csak a kezedet használd, a szádat véletlenül se, az ilyen tipus jó esélyel nem fog többet keresni. Bár ha ugyes vagy pár alkalommal még biztos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!