Keresnék egy olyan scifi filmet amelyikbe leszáll a földre egy űrhajó és valami olyasmi történik hogy amikor közel megy hozzá az ember meglátja saját magát és ?kinyilik az ajtó, és ha jól emlékszem ott ezek az idegenek megmutatják az ember
Figyelt kérdés
Nek a fejlődést és felnyitja a nő szemét. Az egész ilyen mind blowing cucc de sehol sem talalom. Kérlek aki tudja segítsen.2021. okt. 10. 14:58
2/5 A kérdező kommentje:
Igen az is hasonló de nem arra gondolok
2021. okt. 10. 17:31
3/5 anonim válasza:
2
Akkor talán valamelyik:
A gömb
A mélység titka
Kapcsolat
Célpont: a Föld((Invasion Earth)
4/5 A kérdező kommentje:
Ezektől ujabb film, szerintem 2010+ mivel szidzsiaj elég jó benne. Nem fűzok sok remenyt hozza hogy meg lesz én is 2 napja keresem :D
2021. okt. 10. 19:10
5/5 Wadmalac válasza:
Nekem sorozat rémlik.
Another life?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!