Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Irreális azt kérnem, hogy 1 hónap után költözzön hozzám (35 évesek vagyunk)?
Én komoly kapcsolatra vágyom, feleségre és gyerekekre.
Sajnos már többször futottam bele abba, hogy nagyon jók a randik, heti 2-3 alkalommal találkozunk, de utána együtt élve a hétköznapokban nem illünk össze és közben eltelt 1-2 év az adott illetővel.
> Akkor mi van, ha most összeköltöztök, aztán nem működik? Mehet a nő az utcára? Ki vállalja ezt be?
Most sem az utcán él.
> Mi van, ha első héten arra érsz haza, hogy üres a lakás, a nő koppra kipakolta? Azt se tudod, hogy hol és kit kerestess a rendőrökkel.
Miért pakolná ki? Van munkahelye, tudnám hol és kit kell keresni. Anyagilag nem éri meg neki elvinni innen egy TV-t, számítógépet, 2 szőnyeget és edényeket.
#11: Oké, hogy nem az utcán él. De akkor ő most tartson fent két háztartást, hogy a te kívánságod teljesüljön? Hol él? Albérlet? Saját? Szülők? Kolesz? Mert nem mindenhova lehet hetente ki-be járni.
Nem éri meg kirámolni. Oké. De akkor beköltözni se. Vagy te örülnél, ha holnap átrendezi a teljes lakást, hogy ő is otthon érezze magát?
Te hol laksz? Saját? Albérlet? Szülőknél? Hol és mekkora? Hajlandó vagy bevállani, hogy pár hónap után közös hitelt vesztek fel 25 évre, ha kell egy nagyobb?
Akkor te nem vagy tisztában a rosszindulatúság fogalmával. Minden hozzászóló leírta a véleményét, sőt némelyek még tippeket is adtak. Válaszoltak is a kérdésre, igen korai.
Te ezt nem így látod, de akkor mi értelme volt a kérdést feltenni? :)
"Mennyi sok rosszindulatú, keserű ember van itt."
Talán nem úgy van, ahogy leírtuk?
Kérdez és a valóság: [link]
> ő most tartson fent két háztartást, hogy a te kívánságod teljesüljön?
Miért kéne fenntartania két háztartást? Ha ide költözik hozzám, akkor közösen visszük, a saját lakása meg üresen áll.
> Hol él? Albérlet? Saját?
> Te hol laksz? Saját? Albérlet? Szülőknél? Hol és mekkora?
> Hajlandó vagy bevállani, hogy pár hónap után közös hitelt vesztek fel 25 évre, ha kell egy nagyobb?
Mind a kettőnknek van lakása Budapesten, nekem a belvárosban, neki Zuglóban. Nem hiszem, hogy 60 négyzetméteren ne férnénk el ketten.
> Ez olyan, mintha nem tarsat, hanem tenyèszàllatot keresnel. Megfigtad a nőstènyt, most cuccoltok össze ès kölykezzen.
Gondolom ez teljesen jóindulatú hozzászólás, csak én érzem benne a válaszoló keserűségét, csalódottságát az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!