Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy verjem ki a fejemből a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy verjem ki a fejemből a férfit aki 1200km-re van tőlem?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel voltunk nyáron nyaralni és a bookingon foglaltunk szállást.

A fent említett személy volt az egyik szállásadó.

Pár szót tudott csak szólni hozzám mert szinte semmit nem tud angolul.

Azóta bejelölt Fb-on és instagramon is bekövetett és annyit írt, hogy hello meg matricákat küldözget minden nap messengeren. Nem tudom kiverni a fejemből. Legszívesebben kiköltöznék hozzá.

2021. okt. 6. 14:09
 1/5 anonim ***** válasza:
94%
Koltozz ki, nyomtass ki egy csomo matricat es azokkal majd kommunikaltok :))
2021. okt. 6. 14:11
 2/5 anonim ***** válasza:
88%
Jól nézett ki na és! Ezek szerint fogalmad sincs kicsoda, ha még csak nem is beszéltetek, ilyen alapon minden jóképű férfi az utcán hónapokig tartó traumát kellene okoznia. Nehogy már...
2021. okt. 6. 14:19
 3/5 anonim ***** válasza:
89%
Hát én ezekre a matrica küldözgetésekre nemhogy kiköltözést, de ismerkedést se nagyon alapoznék.
2021. okt. 6. 14:31
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is voltam külföldön, ahol a szállodában volt egy gyönyörű recepciós lány, aki nagyon megfogott. De nincsenek miatta álmatlan éjszakáim...
2021. okt. 6. 14:40
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

1200 km , alig làttad , alig ismered.

Èn erre mondom azt, hogy a magàny ki tudja hozni mindenkiből "a legjobbat"

Haverom egy svàjci csajhoz akart kiköltözni egy horvát nyaralás után , úgy hogy 3x ha beszèltek

2021. okt. 6. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!