Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan verjem már ki a fejemből?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan verjem már ki a fejemből?

Figyelt kérdés
Van egy fiú,aki már szinte egy éve nagyon tetszik,néha azt hiszem,hogy talán szeretem is,viszont barátnője van.Talán már rég túl lennék az egészen,ha nem lépett volna,viszont keresett és tudom,hogy kedvel,de nagyon határozatlan ezért én el szeretném engedni,de nem tudok mit tenni,egész nyáron probáltam...
2012. szept. 18. 14:18
 1/3 anonim ***** válasza:

"...viszont barátnője van..."

Helló, szia, szevasz. El van döntve.

2012. szept. 18. 14:20
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem 1,5 evig tetszett egy evfolyamtarsam, de semmit nem tehettem es nem akartam, mert baratnoje volt. Aztan szakitottak es sok kozos orank volt, igy megragadtam az alkalmat es idovel nagyon kozel kerultunk egymashoz, randizni is meghivott, de en elutasitottam. Miert? mert mikozben megismertem nekem annyira nem jott be a szemelyisege, hogy az valami hihetetlen. Tavolabbi ismerettseg alapjan a legidealisabb fiunak tunt, de mikor megismertem az eletfelfogasat es a stilusat, hat nekem ilyen pasi nem kell.

Ami meg teged illet tedd fel magadnak a kerdest: Kell nekem egy olyan fiu, aki a baratnoje mellett felrekacsingat?

Ha te magadnak is ezt akarod, hogy idovel veled is ezt tegye, ha te az ilyen fiut megbizhatonak tartod, akkor hajra, de ha nem akkor meg felejtsd el.

2012. szept. 18. 14:24
 3/3 anonim ***** válasza:

"Hogyan verjem már ki a fejemből?"

akkor próbáld meg máshonnan...

Jaaa, hogy lány vagy?

Akkor ebben az esetben ezt ajánlom: [link]

2012. szept. 18. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!