Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy verjem ki a fejemből?
Figyelt kérdés
Tetszett már a bátyátok haverja?Na én igy vok.Rengeteget hallok róla,sokat mesél bátyám,igy nem tudom elfelejteni.De tudom h nem illenénk össze,nem ugyanaz az érdeklődésünk sem.Korban jók lennénk,de nem jövök be neki...:(2009. aug. 28. 17:46
2/7 A kérdező kommentje:
De nekem ő kell,most tényleg nem megy,nemcsak ugy mdonom,jó egy fél év után tuti elfeljteném,ha nem történik semmi,de hát addig mindek szenvedjek?
vhogy el kell felejtenem...nektek ez hogy ment?
2009. szept. 2. 23:12
3/7 anonim válasza:
ki mondta hogy nem jössz be neki? csak akkor hidd el, ha saját maga mondta ezt!
ha ő mondta , és temeg el akarod mindenképpen felejteni, legjobb megoldás mindenképp egy srác keresése, közben rájössz hogy jéé,mennyi helyes és rendes srác létezik még=)))
4/7 anonim válasza:
Szerintem jobb lenne ha elfelejtenéd.
Szerintem a bátyád sem támogatná ezt a kapcsolatot, érhető módon, mert esetleg itt az ő "kapcsolatuk" is
megváltozhat.
Járj nyitott szemmel, nagyon sok jó pasi rohangál az utcákon! Ne az elérhetetlenekre vesztegesd az idődet!
5/7 anonim válasza:
én is ebbe a cipőbe vagyok ,de nemtudom elefelejteni és nagyon rossz mert szeretem és addig nem tudok tovább lépni:S
7/7 anonim válasza:
ezt a kérdést akár én is írhattam volna, volt már nem egyszer ilyen. most is a bátyám haverja miatt sírok mindig. azthiszem ez lett az új hobbim: / csak ez azt hiszem viszonzott volt. én sehogysem tudtam az előzőket elfelejteni, csak úgy hogy megtetszett egy másik haverja, aztán megint más, és megint, és aztán ő. nem telik el óra hogy ne gondoljak rá, a közös pillanatokra de sehogy sem megy elfelejteni. volt már azóta más, de mindben őt kerestem.szerintem keress olyat aki elérhető. ez egy időmúlva elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!