Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy verjem ki a fejemből?
Kicsit homályos a történet.
Szereted egyáltalán a párod?Ha igen,akkor térj észhez!:)
"mert szeretem a párom, nagyon is" akkor nem b*szod át:).
Mondjunk , ha velem ilyet csinálna valaki magamból kiundulva és szerintem ezzel nagyon sok férfi így van akibe van egy kis tartás. Szétverném a főnököt is meg téged..majd nyugodtan mennék a börtönbe.D:D legalábbis én ezt tenném az 100.
Hogy verd ki a fejedből? Kalapáccsal! :)
Egyébként meg inkább én kellenék neked, sokkal jobban járnál!
Adig nincen baj, amíg ez a dolog csak a fejedbn marad! Mert ha történik is alami és megcsalod a párod, akkor a ribanc kategóriába kerülsz! Aztán gondolkozz el rajta, hogy megérte-e?
De ott van benned az az érzés , hogy elakarod érni(leginkább a farkát) és amíg ott van és minnél jobban folytod el annál jobban fog kitörni belőled.
Ha van eszed rájössz mit csinálsz, ha meg nem akkor folytod el a nagy csattanóig.
Csak azért gondolkodj el, hogy ne légy önző mert más életét is elb*od főleg azét akit te úgy "szeretsz"!.
És elég egy ilyen kis külsőség és te már egyből gondkodsz, hogy hopp...akkor inkább hagyd elöbb ott a barátod. Ne közbe. Mert magamból ki indulva...huu. már leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!