Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nyomulás lenne megemlíteni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyomulás lenne megemlíteni, hogy a városába utazom?

Figyelt kérdés
1-2 hónapja párszor beszéltem Facebookon cseten egy férfival. Úgy talaltunk egymásra hogy vannak közös érdeklődési pontok. Néhányszor beszéltünk csak, de fel is hívott, telefonon is beszéltünk. Azt mondta, nagyon szimpatikus vagyok neki. De aztán valahogy nem folytatódott a beszélgetés, egyikünk sem erőltette, talán racionális okokból, mert mindketten nagy karrieristák vagyunk, karriert építünk, sokat dolgozunk és 2 óra a távolság köztünk. Ő abban a pár beszélgetésben felhozta a találkozó gondolatát, de aztán nem konkretizáltunk semmit. Most viszont pont az ő városába kell utaznom egy ügyben. Gondolkozom rajta, hogy megírjam-e neki hogy összefuthatnánk ha ràér. Ha nem akarunk kapcsolatot egymással, még akkor is lehetünk barátok, mert tök jól elbeszélgettünk, de ha kialakul valami személyesen, akkor én vevő lennék arra is, a távolság megoldható költözéssel, én találnék ilyen állást a környékén is...csak persze ilyenekről még nem beszéltünk.
2021. okt. 6. 07:20
 1/4 anonim ***** válasza:
40%

Nem nyomulás, dehogy! :)

Olyanról is tudok,hogy 3 nap beszélgetés után utazott úgy 1000 km-t valaki egy kávézás miatt, hogy előzőleg még képcsere sem volt.

2021. okt. 6. 07:51
 2/4 anonim ***** válasza:
29%
Ha jól veszem le a helyzetet, ha nem "nyomulsz", akkor biztosan nem lesz semmi, mert már megszakadt köztetek a kapcsolat. Szóval azt döntsd el, hogy szeretnél-e valamit, és ha igen, írj rá, azzal meg ne foglalkozz, hogy ez milyen skatulyába esik.
2021. okt. 6. 07:53
 3/4 anonim ***** válasza:
96%
Htá, ha megszakadt a kapcsolat, akkor valószínűleg annyira nem érdekelted barátnak se. De tégy ahogy akarsz.
2021. okt. 6. 08:28
 4/4 anonim ***** válasza:
29%
Ez még belefér.
2021. okt. 6. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!