Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki megemlíteni első randin?
Figyelt kérdés
1, miért mentél szét exeddel/ mi volt köztetek a probléma 2, nincs sok pénzed sőt..
3, még tanulsz 4, nincs munkád/jelenleg keresőben vagy.
2020. júl. 25. 17:41
1/11 anonim 

válasza:

Alap egy induló kapcsolatban, hogy nem kutakodik senki semmit, hanem hagyja, hogy a másik fél a maga tempójában nyisson önmagából.
2/11 anonim 

válasza:

1+ *1, miért mentél szét exeddel/ mi volt köztetek a probléma
Ezt pedig soha semmikor nem kérdezi meg egy nő a másik férfitől.Sem elsőp találkozáskor, sem sokadik találkozáskor.
3/11 anonim 

válasza:

Exeket, pláne szakítás okát - nem is értem miért kell erről beszélni. Anyagi helyzetet én nem hoznék fel első randin. Másik kettővel szerintem nincsen gond. Mindkettő egy állapotot jelent.
4/11 anonim 

válasza:

Miért kellene ilyenekről beszélgetni az első randin?
Exeket amúgy sem hoznám fel, elég visszataszító, sőt, számomra ez azt sugallná, hogy a másik fél még nem lépett túl.
Pénz meg nem érdekel, ne emiatt akarjanak tőlem valamit vagy semmit.
5/11 anonim 

válasza:

A kapcsolatok már úgy mennek mint a politika. Mindenki félti a saját kis hibáit, ezért inkább senki sem kérdez. Kéz kezet most. Gyönyörű válaszok.
6/11 anonim 

válasza:

Pedig pont hogy ilyen kérdések szoktak elhangzani az első randin. Ki mivel foglalkozik! A pénzre rá sem kell kérdezni, látszik és ki lehet találni a foglalkozásból is! Az exre meg a csajok egyből rákérdeznek. Pont mint egy állásinterjún. Miért hagytad ott/küldtek el... Ebből minden lejön a másiknak!
7/11 anonim 

válasza:

Első kettő számomra abszolút nem randi téma. A második majd kiderül magától, ha jobban megismer. Az első téma pedig majd jöhet akkor, ha mélyebb már a kapcsolat.
8/11 anonim 

válasza:

Most írtam volna, hogy jó lenne tudni, ha a szakítás a randipartnerem hűtlensége miatt történt, de ilyet úgysem fog bevallani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!