Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illik egy nőnek társkeresőn az adatlapjára kiírnia vagy az első üzenetben megemlítenie hogy van egy gyereke akivel együtt él?
Figyelt kérdés
2019. aug. 9. 00:31
1/14 anonim válasza:
Csak, ha komoly kapcsolatot keres.
3/14 anonim válasza:
Szeritem nem árt ha kiírod, legalàbb kipotyognak az elejèn a felesleges emberek, akik élből eltünnének amikor bejelented hogy van egy gyermeked.
4/14 anonim válasza:
Szerintem alap az őszinteség, úgy hogy igen, írd ki.
5/14 anonim válasza:
Kötelező . Szivatni a többieket levelet írnak százával azt kiderül hogy más gyereket kell hogy nevelje
..
6/14 anonim válasza:
Igen, a saját érdeked, hogy kiessen az, akire nincs szükséged, minél kevésbé rabolja az időd.
Szexnél nem fontos.
7/14 anonim válasza:
Nem "illik", de tanácsos, mint például a dohányzási szokást...
8/14 anonim válasza:
Természetesen igen. Sok időt, és felesleges energiát megspórolsz vele.
9/14 Noren1989 válasza:
Én pl egy gyerekszobàs kép miatt ràirtam twoo-n egy mucira, h akkor gyereke van, vagy se...? Természetesen vàlasz sehol, profiljàn pedig nincsen feltüntetve.
10/14 anonim válasza:
A saját helyzetet könnyíted meg, ha kiírod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!