Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nevezhető tragédiának a társas életem, ha 9 éve nem volt barátnőm, illtve 4,5 éve nem szexeltem?
Figyelt kérdés
Minek nevezzelek, én életem? Ez egy tragédia.
F/30
2021. okt. 4. 20:31
1/4 anonim válasza:
Mindenkinek jobb így, még elkapnál valamit.
2/4 anonim válasza:
A társas élet nem csak a szex és a párkapcsolatokról szól. Nem is az a kérdés, hogy mi volt eddig, hanem az, hogy mit csináltál, hogy ez változzon ha egyáltalán zavar. Ha semmit, vagy csak látszatcselekedeteket, na az tragédia.
3/4 anonim válasza:
Ha az elmúlt 10 évben lett volna 20 jelentéktelen kufircod, akkor kva sikeresnek éreznéd a magánéleted?
4/4 anonim válasza:
Szia Balázs.
Az a tragédia, hogy ez alatt a 9 év alatt semmit sem fejlődtél. Ja de, állításod szerint letetted a piát. Azért erre nem vennék mérget.
Fordítva ülsz a lovon, előbb az életedet, testedet, függőségeidet kéne kezelned. De ezt már elmondtuk milliószor. Remélem azért valamennyire megkönnyebbülsz, amikor ellősz egy ilyen kérdést errefelé. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!