Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket már csak a páva srácok érdekelnek?
10
A csúnya ember srácok ugye?

Páwa? Időutaztunk vissza a 2010-es évekbe?
Nekem sokféle pasi tetszik. Az arca nyilván számít, hogy ne legyen csúnya, számomra taszító, de nem szükséges Brad Pittnek lennie. Öltözködés meg testalkat másodlagos, lehet vékony, sportos, vagy macis is. Legyen magasabb 170 cm-nél.

Tipikus helyes arc, körszakáll, belőtt haj, sportos testalkat."
A körszakál az nem igazán divat szerintem inkább ez az arabish szakál , a belőtt haj az nem feltétlen egy alá nyírt gomba haj vagy égimeszelő lehet ,a sportos testalkatnak meg nincs köze a páwasághoz.
Napjainkban a boka nadrág férfiakon, az xxl-es hold járó futó cipő ami szerintem nagyon ízléstelen főleg amikor egy 50-60 kilós girnyon látod ropi lábakkal ..

15. A mostani égimeszelő hajú alányírt, boka nadrágot ,xxl sport cipőt hordok a jelenlegi páwák..
páwák lesznek és voltak is !

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!