Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket már csak a páva srácok érdekelnek?
1
Tipikus helyes arc, körszakáll, belőtt haj, sportos testalkat.

Szerintem (pasiként) a páwák a 2010-es évek divatjához tartoztak, ahogy a 2000-es évek végén az Emo srácok voltak divatban.
Ezeket a kifejezéseket, hogy "páwa" , vagy "emós" (ami helyesen "imó" lenne), már csak elvétve használják.
Vagy tévednék?

Akkor a válaszom :
Az ilyen férfiakra ránézek, látom hogy helyes, de ez egy pillanat. Ennyivel le is zártam. Sokkal másabb dolgok kellenek, hogy valaki érdekeljen,hogy megfogjon annyira hogy bármit is el tudjak képzelni vele a jövőben.
De ez csak az én véleményem!
5
De ettől eltekintve csak helyes pasikkal állsz le nem? Tehát legyen helyes is meg ez is meg az is. Tehát nem vagy-vagy alapon hanem is-is alapon.

pawa😂😂😂
mintha 2010 lenne, tejoeg. sosem erdekeltek a 40 kilos ecsetfeju kis hulyegyerekek, de igen, a helyes pasikat szeretem. azon mi a meglepo, hogy a nok tobbsege szereti a jokepu ferfiakat?! te is a szep nokre nyaladzol.

Nem! Volt már akin le volt döbbenve a környezetem.
Nekem tetszen, fogjon meg benne valami. Ennyi!
Aki most érdekel abban a férfiban pl. a mosolya és a szemei tetszenek és hogy kicsit mackósabb testalkatú,valamint hogy nem veti rám magát és kicsit olyan mint egy riadt nyuszi!
De nem is ez a lényeg! Nem kell tökéletesnek lennie!
Nem tudhatod kinek milyen tulajdonsága az, ami rabul ejti a másikat!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!