Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért várnak el gyakran többet a férfitól mint amennyit ők meg tudnak ugrani?
Miért nem lehet rinyálni amúgy? A nők még az úgynevezetett boldog kapcsolatokban évle is állandóan rinyálnak.
Akkor egy szingli pasinak akit pofoz az élet és kerülik a nők miért ne lehetne?????????????

Tavasszal lesz az esküvőnk a zsíros vállalkozóval. Mindkettőnk gyerekei velünk élnek. Természetesen egy mekis állás nem vetne véget a kapcsolatunknak. Sőt egy esetleges betegség vagy baleset sem.
Nem mindenki úgy szemléli az életet meg az embereket, ahogy te.

Az a baj ebben az országban még a plázatakarító nyírségi roma lány is a pláza legjobb pasijával akar randizni.
Többit észre sem veszi.
mikor kiment a rózsaszín köd a szeméből, ha látja a pasit, tolja tovább a felmosóvödrét, és álmodoznak a kolleganőjével, hogy jajj majd egyszer, de akkor nagyon....

Az, hogy ki mit "ad bele" egy kapcsolatba és mit "vesz ki" belőle, csakis azon a két emberen múlik, akik benne vannak abban a kapcsolatban. Ha két ember szereti egymást, abba nagyon nagy egyenlőtlenségek is beleférnek ilyen téren. Gondolj arra, mi van, ha pl. az egyikük megbetegszik. Akkor mindent a másiknak kell beleadnia, úgy, hogy ő maga nem tud kivenni szinte semmit. De ha szereti a másikat, akkor ez is belefér.
De az úgy tutira nem működik, hogy te már eleve úgy állsz hozzá, hogy te csak kapni akarsz, adni semmit.
Te mit tudsz nyújtani, ez a kérdés.

Hasonló a hasonlót szereti.Ha valaki talál elvárásainak megfelelő párt akihez ő SZERINTED nem méltó, még nem lesz igazad.
Mindenkinek az a szintje, akit kap maga mellé.
Ha veled a legocsmányabb munkanélküli alkoholista sem áll le, akkor tudhatod hol helyed.

Ha bejön, akkor jó, nem? Ha meg nem, akkor majd lejjebb adják.
Én sem 20-ért kezdtem hirdetni a lakást, hanem 28-ért. Páran kiröhögtek, hogy hülye és pofátlan vagyok, de azért volt, aki lealkudta 25-re és boldogan vitte készpépnzes vevőként. Hülye lettem volna 20-ról indulni, pedig tisztában voltam vele, hogy annyi a reális ára. Ha neki jó, nekem is...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!