Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők miért várnak el gyakran...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért várnak el gyakran többet a férfitól mint amennyit ők meg tudnak ugrani?

Figyelt kérdés
Ruházati eladó lányok, takarítónők, irodai kukac nők elképesztő elvárásaival találom szembe magam... követelik maguknak a mérnök nettó 700 ezret kereső lakásos pasikat, ők meg a cicanadrágjaikat teszik a kapcsolatba...
2021. okt. 1. 13:51
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
10 : Nem érdekel a pasid története. De abban biztos vagyok hogyha hirtelen padlót fogna és csak egy gyorsétteremben tudna elhelyezkedni, lehet gyorsan kimúlna a nagy szerelem.
2021. okt. 1. 14:09
 12/33 A kérdező kommentje:

Miért nem lehet rinyálni amúgy? A nők még az úgynevezetett boldog kapcsolatokban évle is állandóan rinyálnak.

Akkor egy szingli pasinak akit pofoz az élet és kerülik a nők miért ne lehetne?????????????

2021. okt. 1. 14:10
 13/33 anonim ***** válasza:
48%
De te férfi vagy bazsi. Legalábbis annak látszó izé.
2021. okt. 1. 14:11
 14/33 anonim ***** válasza:
88%

Tavasszal lesz az esküvőnk a zsíros vállalkozóval. Mindkettőnk gyerekei velünk élnek. Természetesen egy mekis állás nem vetne véget a kapcsolatunknak. Sőt egy esetleges betegség vagy baleset sem.

Nem mindenki úgy szemléli az életet meg az embereket, ahogy te.

2021. okt. 1. 14:14
 15/33 anonim ***** válasza:
13%

Az a baj ebben az országban még a plázatakarító nyírségi roma lány is a pláza legjobb pasijával akar randizni.

Többit észre sem veszi.

mikor kiment a rózsaszín köd a szeméből, ha látja a pasit, tolja tovább a felmosóvödrét, és álmodoznak a kolleganőjével, hogy jajj majd egyszer, de akkor nagyon....

2021. okt. 1. 14:16
 16/33 anonim ***** válasza:
89%

Az, hogy ki mit "ad bele" egy kapcsolatba és mit "vesz ki" belőle, csakis azon a két emberen múlik, akik benne vannak abban a kapcsolatban. Ha két ember szereti egymást, abba nagyon nagy egyenlőtlenségek is beleférnek ilyen téren. Gondolj arra, mi van, ha pl. az egyikük megbetegszik. Akkor mindent a másiknak kell beleadnia, úgy, hogy ő maga nem tud kivenni szinte semmit. De ha szereti a másikat, akkor ez is belefér.

De az úgy tutira nem működik, hogy te már eleve úgy állsz hozzá, hogy te csak kapni akarsz, adni semmit.

Te mit tudsz nyújtani, ez a kérdés.

2021. okt. 1. 14:18
 17/33 anonim ***** válasza:
89%

Hasonló a hasonlót szereti.Ha valaki talál elvárásainak megfelelő párt akihez ő SZERINTED nem méltó, még nem lesz igazad.

Mindenkinek az a szintje, akit kap maga mellé.

Ha veled a legocsmányabb munkanélküli alkoholista sem áll le, akkor tudhatod hol helyed.

2021. okt. 1. 14:21
 18/33 anonim ***** válasza:
89%

Ha bejön, akkor jó, nem? Ha meg nem, akkor majd lejjebb adják.

Én sem 20-ért kezdtem hirdetni a lakást, hanem 28-ért. Páran kiröhögtek, hogy hülye és pofátlan vagyok, de azért volt, aki lealkudta 25-re és boldogan vitte készpépnzes vevőként. Hülye lettem volna 20-ról indulni, pedig tisztában voltam vele, hogy annyi a reális ára. Ha neki jó, nekem is...

2021. okt. 1. 14:30
 19/33 anonim ***** válasza:
19%
Mert a punci érték. Jó...Borsodban 200-ért nőt kapsz, és mellé a hugát is, de egy minőségi punci, az érték.
2021. okt. 1. 14:47
 20/33 anonim ***** válasza:
92%
Nem te vagy az, aki 30 feletti vén marhaként 20 év alatti "pamacsokra" vágyik?
2021. okt. 1. 14:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!