Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőktől nagyobb az elvárás a kapcsolat terén vagy a férfitól?
Szeretem hó jó munkája van a páromnak, így tudok rá felnézni.Még fiatal vagyok,28 éves, akárki akármit is mond fontosak az anyagiak, ha később szeretett családi légkört szeretnénk létrehozni.
Kettő gyerkőcöt nem könnyű és nem olcsó manapság felnevelni.
Magántanár és jóminőségű egészségügyi ellátást is szeretnék majd nekik, ez persze nem olcsó dolog.
Jó ha egyetemet végzett, vagy saját cégnél dolgozik, ahol tudom mindent megtud tenni annak érdekében ha szülni megyek, lesz elég a megélhetésünkre is.
Ennek a kérdésnek semmi értelme nincs. A társadalom mindkét nem iránt támaszt elvárásokat, de a lényeg mindig az, hogy az egyén milyen elvárást támaszt. Én úgy érzem, a nők irányába külsőt tekintve magas az elvárás, a férfiak irányában más területen (végzettség, sportosság, céltudatosság stb)
De mindkét nemből az a sikeres aki alapjáraton vonzó. Ha nem az, akkor férfiként könnyebb kompenzálni (egy nő a jó állása, diplomája miatt nem lesz vonzó), de mindkét nemnek nehéz, ha átlag alatt van.
Én főleg belsőleg várok el sokat, és szeretnék olyan férfivel lenni, aki ugyanígy gondolkodik.
5.-nek.
És ki van feljebb? A magánklinika dokija, vagy a klinika tulajának 22 éves, bikimodell neje?
Nem lehet teljes mértékben általánosítani, de nagyjából így néz ki a dolog:
Egy férfi esetében elég, ha jól keres. Cserébe lehet akármilyen ronda, kövér, öreg, úgyis talál minden ujjára 10 nőt. És gazdaggá bárki válhat, csak rajtad múlik.
Egy nőnek sokkal nehezebb. Tőlünk ugye az az elvárt, hogy nézz ki minél jobban, ezért is lehet tenni sporttal, plasztikával, de vannak olyan genetikai adottságok is, amivel nem tudsz mit kezdeni. Akkor “így jártál”. Ezenfelül elvárt, hogy legyél valamennyire házias, a gyereknevelés is ugye a te nyakadba szakad jórészt, ja és mellette persze dolgozz is, ne legyél kitartott, mert akkor lenéznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!