Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nőktől nagyobb az elvárás a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőktől nagyobb az elvárás a kapcsolat terén vagy a férfitól?

Figyelt kérdés
Gondolok itt kinézetre, háziasságra, anyagi helyzetre, fizura, végzettségre, intelligenciára. Egy barátnőm a mai napig pszichológushoz jár, amiért az anyja azt nevelte belé, hogy sportos, többdiplomás nőként akárkivel érje be, aki méltóztatik őt nem megcsalni
2021. ápr. 22. 16:06
A kérdező szavazást indított:
Nők
Férfiak
25 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Nekem magammal szemben és a párommal szemben is ugyanazok az elvárásaim.
2021. ápr. 22. 16:11
 2/10 anonim ***** válasza:
51%

Szeretem hó jó munkája van a páromnak, így tudok rá felnézni.Még fiatal vagyok,28 éves, akárki akármit is mond fontosak az anyagiak, ha később szeretett családi légkört szeretnénk létrehozni.

Kettő gyerkőcöt nem könnyű és nem olcsó manapság felnevelni.

Magántanár és jóminőségű egészségügyi ellátást is szeretnék majd nekik, ez persze nem olcsó dolog.

Jó ha egyetemet végzett, vagy saját cégnél dolgozik, ahol tudom mindent megtud tenni annak érdekében ha szülni megyek, lesz elég a megélhetésünkre is.

2021. ápr. 22. 16:11
 3/10 anonim ***** válasza:
79%

Ennek a kérdésnek semmi értelme nincs. A társadalom mindkét nem iránt támaszt elvárásokat, de a lényeg mindig az, hogy az egyén milyen elvárást támaszt. Én úgy érzem, a nők irányába külsőt tekintve magas az elvárás, a férfiak irányában más területen (végzettség, sportosság, céltudatosság stb)

De mindkét nemből az a sikeres aki alapjáraton vonzó. Ha nem az, akkor férfiként könnyebb kompenzálni (egy nő a jó állása, diplomája miatt nem lesz vonzó), de mindkét nemnek nehéz, ha átlag alatt van.

Én főleg belsőleg várok el sokat, és szeretnék olyan férfivel lenni, aki ugyanígy gondolkodik.

2021. ápr. 22. 16:13
 4/10 anonim ***** válasza:
12%
Egy nőnek elég ha nagyon szép, és BÁRMI/BÁRKI lehet belőle: [link]
2021. ápr. 22. 16:15
 5/10 anonim ***** válasza:
97%
Ahhoz elég szépnek lenni hogy First Lady legyél, mert ahhoz csak férjhez kell menni. De ahhoz, hogy te legyél az USA elnöke, vagy hogy orvos legyél, ügyvéd legyél, cégvezető legyél, azért bizony keményen meg kell dolgoznod.
2021. ápr. 22. 16:17
 6/10 anonim ***** válasza:
12%

5.-nek.

És ki van feljebb? A magánklinika dokija, vagy a klinika tulajának 22 éves, bikimodell neje?

2021. ápr. 22. 16:20
 7/10 anonim ***** válasza:
60%

Nem lehet teljes mértékben általánosítani, de nagyjából így néz ki a dolog:

Egy férfi esetében elég, ha jól keres. Cserébe lehet akármilyen ronda, kövér, öreg, úgyis talál minden ujjára 10 nőt. És gazdaggá bárki válhat, csak rajtad múlik.

Egy nőnek sokkal nehezebb. Tőlünk ugye az az elvárt, hogy nézz ki minél jobban, ezért is lehet tenni sporttal, plasztikával, de vannak olyan genetikai adottságok is, amivel nem tudsz mit kezdeni. Akkor “így jártál”. Ezenfelül elvárt, hogy legyél valamennyire házias, a gyereknevelés is ugye a te nyakadba szakad jórészt, ja és mellette persze dolgozz is, ne legyél kitartott, mert akkor lenéznek.

2021. ápr. 22. 16:52
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Mások az elvárásaim egy férfitől, mint amit magamtól várok el, ugyanakkor nem mondanám, hogy egyik több vagy kevesebb lenne, így nem tudok dönteni. Nekem a magam felé támasztott elvárásaimat könnyebb teljesíteni, egy férfinak a felé támasztottakat.
2021. ápr. 22. 17:54
 9/10 anonim ***** válasza:
46%
A nők eleve azt keresik mi miatt kizáró ok az ismerkedés és legyünk őszinték, borzasztó kicsi az ingerküszöb, a férfiak meg azt keresik mi tetszik a nőben és jóvan tágabb az ingerküszöb, egész fura kattanásokkal is megbirkóznak ha amugy a nő jó társ lehet, de azért vannak határok, amikor pl őrült a csaj, na ilyet ha kidobsz éveken át zaklat majd, lásd D kosár.
2021. ápr. 22. 19:32
 10/10 anonim ***** válasza:
62%
Egyértelműen a férfiaktól nagyobbak az elvárások. Mondjuk, erről itt felesleges beszélni, mert nagyon durván álszent női közösség verődött össze.
2021. ápr. 23. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!