Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Undorodom a melegektől, de...?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Undorodom a melegektől, de...?

Figyelt kérdés

23 éves férfi vagyok, teljes mértékben ellene vagyok minden LMBTQ-dolognak, egyszerűen visszataszítónak találom őket.

Pár hete megismertem egy nagyon gyönyörű lányt, randizgattunk, erre előállt azzal, hogy ő amúgy biszexuális.

Mit tegyek, van értelme így folytatni vele, vagy előbb-utóbb úgyis balhé lenne abból, hogy nem támogatom őket?

2021. szept. 29. 11:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
82%
Figyelj, en azt gondolom, ez egy lecke odafentrol. Én hasonlóan voltam, mint te. Nagyjából akkor, amikor botrány keletkezett a Meseorszag mindenkié könyvből, beleszerettem egy férfibe. A könyvet nagyon elleneztem, pedig könyvtáros vagyok. Pár hónap múlva rájöttem, hogy a férfi, akibe belezugtam, homoszexuális. Semmi nem igaz rá, amit képzeltem a melegekről. Nem feminin, nem züllött. Az egyik legnormalisabb ember, akit valaha is ismertem. Semmivel sem rosszabb vagy zullottebb, mint te vagy én. Annyi a különbség, hogy egész életében azzal a tudattal kell élnie, hogy a személyiségének egy fontos része titkolnivaló és soha nem lesz társadalmilag teljesen elfogadott. Akárhogyan nézem, nagyon magányos életforma lehet, főleg, mert látom rajta, hogy vágyik gyerekre, ami mellett ott van a szingli életforma minden előnye, főleg mert nagyon jó pasi.
2021. okt. 3. 03:40
 12/16 anonim ***** válasza:
78%
Engedd el, jobban jár nélküled!
2021. okt. 3. 18:31
 13/16 anonim ***** válasza:
37%

homofób vagy, gratulálok, nálam esélyem sem lenne, mert a kirekesztő, diszkriminatív, gyűlölködő emberekről megvan a véleményem.

a legtöbb szélsőségesen homofób amúgy látens meleg, szval lehet vannak ilyen elfojtott homoerotikus vágyaid, ezért utálod őket, mert magadban is utálod ezt.

a fagyi most visszanyalt, és összejöttél egy biszex csajjal.

gyönyörű.

ha rájön, h. homofób vagy, remélem lapátra rak.

2021. okt. 3. 21:12
 14/16 anonim ***** válasza:
34%
Keress mást! Találsz normális nőt is! 😊 Láthatod a szivárványék, már gyűlölködnek, holott egy szóval nem méltattad…kiállítják ők magukról a szegénységit…
2021. okt. 3. 21:16
 15/16 anonim ***** válasza:

Itt olvasom a sok hisztiző kommentelőt és elárulom, hogy az ítélkezéseitek mindent elárulnak rólatok :D

Ennyire intelligens társaság ez az lmbtq, ha nem az van amit akarnak akkor bántsuk az illetőt, rekesszük ki.

Lassan kezdetek egy bizonyos kockabajszos osztrák festőre hasonlítani.

2023. nov. 4. 17:14
 16/16 anonim ***** válasza:
Na mi lett a sorsa?
2023. nov. 16. 06:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!